Descopera gama de gadgeturi Apple de la Quickmobile!

Descopera gama de gadgeturi Apple de la Quickmobile!

Atunci cand doresti sa detii cele mai noi produse Apple, magazinul Quickmobile este locul cel mai bun de unde poti faci astfel de achizitii. Produsele Apple nu sunt doar investitii personale grozave, ci si cadouri care vor fi cu siguranta apreciate de catre cei dragi!

Apple, recunoscut dupa simbolul marului sau cel al marului muscat, este astazi unul dintre reperele in ceea ce priveste conectivitatea si navigarea intuitiva. Lideri de piata, primele computere Apple au fost create in 1976, datorita celebrului lor inventator, Steve Jobs.

Daca piata PC-urilor este in scadere din 2014, Apple ramane pe locul 1 in clasament, in fata altor operatori. In 1998, firma a lansat faimosul sau iMac, un computer desktop modern, cu un design elegant. Intre 2000 si 2008 defileaza o intreaga colectie de iPad-uri si iPhone-uri, care ofera Apple o pozitie mai mult decat satisfacatoare fata de concurentii sai. In 2008, a venit randul Macbook Pro (in versiunea sa contemporana) sa fie comercializat, cu marul sau iconic monocromatic.

Ce modele de Mac exista?

Cea mai dificila parte cu Mac-urile este sa stii pe care sa alegi! In functie de nevoile personale, trebuie sa comparam:

-Capacitatea de stocare, acum mai mare in Macbook Pro 16 2021;

-Tipul de procesor;

-Sistemul de operare si posibila actualizare a acestuia, in special cu Mac OS X;

-Calitatea ecranului, cu Retina, Pro Retina, ecran iluminat din spate;

-Capacitatea hard disk-ului, de la 4 GB, 8 GB la mult mai mult;

-Dimensiunea computerului, intre ultraportabil, Mac mini si PC Mac.

Chiar si reconditionate, Mac-urile au o autonomie buna a bateriei si o speranta de viata excelenta.

Distingem, dintre toate Mac-urile disponibile:

-iMac, computerul desktop;

-Macbook Pro;

-Macbook Air;

-Mac Mini.

Noile laptopuri Apple Macbook Pro16 inch, respectiv Macbook Pro 14 inch 2021, disponibile acum in exclusivitate la Quickmobile sunt in atentia tuturor fanilor Apple, fiind printre cele mai performante laptopuri de pe piata la ora actuala!

De ce este mai avantajos sa cumperi Macbook Pro?

Gama Apple este un paradis pentru adulti! Cel mai placut lucru este sa stii ca fiecare produs Apple este creat pentru a functiona in sinergie cu toate celelalte: partajarea in iCloud a bibliotecii de fotografii, sincronizarea notitelor, recunoasterea software-ului… Pe scurt, alegerea unui computer Apple este o siguranta pentru calitate!

Daca folosesti Mac-ul pentru munca sau pentru studiu, stii ca este cel mai potrivit pentru nevoile tale. De ce? Pentru ca in ceea ce priveste memoria cu acces aleatoriu (RAM), Mac-ul este bine dotat, in special versiunile pro, care urca pana la 128gb de RAM.

In ceea ce priveste dimensiunea ecranului lateral, oscilam intre 11” si 17”, transportabil pe PC-uri stationare, pentru cea mai confortabila ergonomie in functie de utilizare. In plus, avand un ecran de computer cu luminozitate reglabila cu un singur buton, este usor sa lucrezi oricand si oricand cu un Mac.

Pe de alta parte, procesarea de text nu este cea mai eficienta cu OpenOffice, dar gasesti cu usurinta variatii satisfacatoare, fie si numai cu aplicatii precum Pages. In caz contrar, poti descarca Microsoft Office pentru Mac!

In cele din urma, spre deosebire de un PC cu Windows, Mac-ul nu are nevoie de un antivirus pentru a rula – nu poate suporta (sau cel putin, mult mai putin) daune. A favoriza un Mac pentru computerul ales este, prin urmare, alegerea securitatii, un mare avantaj pentru datele tale si pentru navigarea personala pe Internet.

De asemenea, dispozitivele sunt compatibile si cu noile casti Apple Airpods generatia 3, disponibile si acestea pe site-ul celor de la Quickmobile care isi asteapta clientii pentru a face investitia corecta de Sarbatori!