Lenjeriile de pat din bumbac satin, mangaierea delicata a noptii!

Lenjeriile de pat din bumbac satin, mangaierea delicata a noptii!

Esti in cautarea unor asternuturi de calitate? Vrei sa te rasfeti cu un somn odihnitor? Ai incercat seturile de lenjerii de pat din bumbac satin? Daca iti plac materialele diafane, care arata fabulos si ofera un confort de nota 10, atunci lenjeriile din aceasta gama sunt facute pentru tine! Tesatura  delicata la atingere este deosebit de indragita de cumparatori, recenziile demonstrand calitatile superioare cu care a fost inzestrata. 

 

Bumbacul satinat este obtinut din fibra naturala de bumbac 100% si se recunoaste prin aspectul lucios, textura moale si placuta la atingere. Caracteristicile premium ale acestui material il incadreaza in categoria produselor de calitate superioara, care se bucura de o reputatie excelenta. In plus, testarea fibrelor garanteaza cumparatorilor ca acestea nu provoaca alergii si sunt perfect sigure pentru a fi utilizate chiar si de cei mai sensibili sau cei care se confrunta cu diverse afectiuni dermatologice.  

 

Produs 100% hipoalergenic

 

Foloseste lenjerii de pat din bumbac satin, precum cele de la Patul Meu, daca iti doresti un produs 100% hipoalergenic. Materialul este foarte rezistent la acarienii de praf, principala cauza a alergiei respiratorii, la nivel mondial. Daca suferi din cauza diferitor tipuri de alergii sau ai probleme cu astmul, acest material poate fi o solutie pentru a avea un somn mai linistit. Spre deosebire de alte materiale, satinul nu permite bacteriilor cauzatoare de alergii sa persiste sau sa se dezvolte intre fibre. Asadar, pentru a contracara afectiunile dermatologice sau respiratorii, utilizeaza cu incredere lenjeriile din bumbac satinat! 

 

Confortul unui somn regenerator

 

Vei beneficia de un confort excelent pe toata durata somnului! Bumbacul satinat este deosebit de “prietenos” cu pielea si induce o stare de calm si relaxare aparte. In plus, mai are avantajul de a putea absorbi pana la 70% din umiditatea corpului, fara a te mai confrunta cu transpiratia nocturna si disconfortul creat de aceasta. Folosind aceste materiale obtinute din satinarea bumbacului, te vei bucura de un confort termic optim, indiferent de sezon,

 

Lenjerii din categoria de lux

 

Stiai ca bumbacul satin face parte din categoria produselor de lux? Acest lucru se datoreaza tocmai modului de obtinere din fibre naturale de bumbac 100%, satinate prin tesere, si a faptului ca poate fi folosit chiar si de cei cu pielea sensibila. 

 

S-a demonstrat ca fibrele naturale din compozitia unei lenjerii de pat din bumbac satin sunt “neprietenoase” cu acarienii de praf, acestia fiind tinuti la distanta. Probabilitatea ca aceste asternuturi sa permita dezvoltarea lor in material este aproape nula. Astfel, pe toata perioada utilizarii lenjeriei satinate, vei avea un somn linistit garantat, fara a suferi din cauza acestor insecte microscopice, care pot declansa alergii respiratorii serioase. 

 

Produs de calitate, usor de intretinut!

 

Producatorii stiu ca iti doresti un produs usor de intretinut, care sa nu te puna in dificultate in momentul curatarii. Tocmai de aceea, seturile de lenjerii de pat din bumbac satinat vin sa iti indeplineasca si aceasta dorinta! Insa trebuie sa te asiguri ca, in procesul de curatare, respecti toate recomandarile specificate pe eticheta produsului, pentru a evita deteriorarea texturii materialului! Nu spala lenjeria la temperaturi de peste 60 de grade Celsius si nu o calca la temperaturi care depasesc 130 de grade Celsius! De asemenea, nu folosi produse de curatare in exces, pentru a nu afecta structura si calitatea fibrelor.

 

Fa-ti un cadou special si cumpara un set de lenjerii de pat din bumbac satin! Confortul, aspectul extrem de placut ochiului, rafinamentul si delicatetea de care te vei bucura vor transforma perioadele de odihna intr-o experienta … de vis!