Oferta companiilor de inchirieri auto tine mereu pasul cu clientii! Iata serviciile disponibile!

Oferta companiilor de inchirieri auto tine mereu pasul cu clientii! Iata serviciile disponibile!

Persoanele care apeleaza la firmele de inchirieri auto o fac din motive diverse, astfel incat si preferintele lor in ceea ce priveste masinile sau optiunile suplimentare sunt cat se poate de diferite intre ele.

De exemplu, turistii aflati intr-un city-break de cateva zile se afla, de cele mai multe ori, in cautarea unei masini de oras cu care sa se strecoare cu usurinta prin traficul aglomerat si care sa asigure si un consum redus de combustibil.

O alta categorie de clienti este reprezentata de cei care fie lucreaza de acasa, fie au jobul in apropierea locuintei, astfel incat au ajuns la concluzia ca investitia intr-un autoturism proprietate personala nu este justificata. Prin urmare, apeleaza la serviciile unei companii de inchirieri auto, asa cum este focusrent.ro, atunci cand au nevoie sa se deplaseze mai mult, indiferent de scop.

Exista, apoi, proprietarii unui anumit tip de masina, care nu e insa potrivit pentru o anumita deplasare. De exemplu, daca ai un autoturism de mici dimensiuni, iti vei da seama ca ai nevoie de un model mai puternic si mai incapator atunci cand pregatesti o excursie la munte alaturi de familie sau de prieteni.

Pentru fiecare dintre aceste situatii, ai ocazia de a alege exact tipul de automobil care se potriveste cu drumul pe care urmeaza sa il faci. Ai la dispozitie variante din clasele Economy, Luxury, SUV sau 4×4 si chiar microbuze de 8+1 locuri. Toate, fara exceptie, au o vechime de cel mult 5 ani si sunt supuse unei revizii inainte de a fi inmanate clientilor. Sunt echipate cu anvelope corespunzatoare sezonului, iar toate taxele si asigurarile sunt incluse in pretul platit pentru inchiriere.

inchirieri auto

Servicii de inchirieri auto disponibile in orice moment

Serviciul de inchiriere pe termen scurt este foarte flexibil, iar perioada pentru care primesti autoturismul porneste de la o singura zi. Poti folosi masina in oras, pentru a face impresie la o intalnire sau un eveniment monden ori pentru a-ti rezolva repede treburile, dar si pentru drumuri la distanta mai mare. Este disponibila o mare diversitate de modele de la cei mai apreciati producatori auto in Romania si pe plan mondial.

Pentru firme, este asigurat un serviciu de inchirieri auto pe termen lung care ofera importante beneficii pe plan financiar, precum deductibilitatea fiscala integrala a taxei pe valoare adaugata. In plus, activitatile de mentenanta si de administrare a parcului auto ies de sub responsabilitatea firmei care primeste masina in chirie.

A treia varianta este reprezentata de serviciul de inchiriere de microbuze, util pentru a merge cu colegii la un team building sau pentru transportul invitatilor la o nunta, un botez, o conferinta sau orice alt tip de eveniment. Sunt disponibile modele de microbuz de 8+1 locuri, precum Volkswagen Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V Klasse. Cu oricare dintre ele, drumul devine mai confortabil si mai placut chiar si pentru grupuri mari de persoane, care altfel ar trebui sa foloseasca doua automobile diferite.

Companiile de inchirieri auto inteleg foarte bine care iti sunt nevoile si iti ofera servicii de cea mai buna calitate. Astfel, ai parte de mobilitatea dorita, fara a fi nevoit sa iti cumperi si intretii propria masina!