Renunta la ezitare si invata programare! Cariera ta in domeniul IT este la un click distanta de tine

Renunta la ezitare si invata programare! Cariera ta in domeniul IT este la un click distanta de tine

Renunta la ezitare si invata programare de la 0! Acum, sansa de a pune bazele unei cariere in domeniul IT iti apartine si se afla la doar un click distanta de tine! Inscrie-te la mentoratul dezvoltat de Petru Trimbitas si ofera-ti posibilitatea de a obtine primul tau job ca programator in doar cateva luni, garantat!

WellCode pareri

A invata programare cu WellCode este oportunitatea pe care o asteptai pentru a obtine independenta profesionala si financiara. In cadrul mentoratului vei beneficia de suport si ghidare oferite de mentori si coachi cu experienta vasta in domeniu.

Programul de mentorat a fost fondat de Petru Trimbitas in 2017, in urma colaborarii cu companiile Google si Facebook, din Statele Unite ale Americii. In perioada petrecuta in cadrul celor doi giganti IT, tanarul clujean a constientizat rolul pe care relatia mentor – discipol il joaca in evolutia profesionala, dar si modul in care aspecte din viata personala pot influenta succesul profesional.

invata programare
invata programare

In consecinta, a decis ca dezvoltarea profesionala sa fie coordonata de mentori care sa incurajeze o comunicare bidirectionala cu discipolii. Astfel, vei avea oportunitatea de a-ti dezvolta nu doar abilitatea de a scrie cod curat si corect, ci si de a pune intrebarile necesare care sa te conduca spre gasirea solutiei ideale pentru problemele de pe platforma.

Procesul de a invata programare in cadrul acestui mentorat nu se rezuma doar la a rezolva probleme si a scrie cod. Dupa ce vei reusi sa parcurgi problemele de pe platforma integral, mentorii te vor ghida catre etapele definitorii pentru viitorul tau profesional. Acestia te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte pe care sa le prezinti viitorilor angajatori. In etapa finala, mentorii iti vor arata cum sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa reusesti sa treci cu brio de interviu si sa-ti atingi obiectivul final: obtinerea primului tau job ca programator.

Daca formarea profesionala este coordonata de mentori, de dezvoltarea ta personala se vor ocupa coachii. Acestia te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative, care te impiedica sa iti atingi potentialul profesional pentru a invata programare in cel mai scurt timp posibil.

In cadrul acestui mentorat, vei avea oportunitatea de a descoperi tehnici si strategii sanatoase de gestionare a emotiilor, astfel incat sa reusesti sa te eliberezi de tensiunea psihica si sa iti poti creste puterea de concentrare. Totodata, coachii te vor sprijini sa iti dezvolti un stil de viata sanatos, sa iti stabilesti o igiena a somnului sanatoasa (8 ore / noapte) si un stil de viata activ.

Toate aceste schimbari au rolul de a te ajuta sa iti cresti puterea de concentrare si capacitatea de rezolvare de probleme, pentru a reusi sa iti dezvolti gandirea analitica, esentiala pentru cariera de programator. Un alt obiectiv al mentorilor va fi acela de a te sustine in permanenta, pentru a ramane motivat si a-ti dezvolta abilitatile de comunicare, esentiale pentru o cariera de programator de succes.

Programeaza o sedinta de consultanta si descopera de ce dorinta de a invata programare nu este una absurda, ci este, de fapt, gandul care te poate ajuta sa iti schimbi viata si cariera. Nu mai ezita si accepta provocarea de a-ti transforma visul in realitate!