Rochia de mireasă cu mâneci statement | edenbride.ro

Rochia de mireasă cu mâneci statement | edenbride.ro

Este important să fii atentă atât la silueta și decolteul dar trebuie și să ne concentrăm pe mâneci. Este una dintre cele mai ușoare modalități de a adăuga mai mult personalitate la o rochie, asigurându-te în același timp că are cel mai recent aspect ultra-chic. Doamnelor, mânecile statement ies în evidență, așa că pregătiți-vă să vă îndrăgostiți de cele mai noi look-uri obligatorii. Aceste rochii de mireasă cu mânecile bufante, mânecile clopot și, în special, mânecile cu balon sunt toate legate de volumul mânecilor individuale.

Aceste rochii cu mâneci statement vor fi des întâlnite la viitoarele nunți pentru că miresele optează pentru modele noi și speciale. Cu siguranță o să găsiți diferite modele potrivite pentru silueta dumneavoastră printre care și modelul cu mâneci statement, care reușește să iasă foarte ușor în evidență și să vă înfrumusețeze întregul aspect. O rochie de mireasă este greu de ales, pentru că sunt o multitudine de rochii care pot fi pe placul multor viitoare mirese, dar cu ajutorul unui specialist pe care îl întâlniți într-un magazin de rochii de mireasă, veți putea să vă sfătuiți și să alegeți rochia cea mai potrivită pentru ziua cea mai importantă din viața dumneavoastră.

Este o afacere inspirată cu stiluri de fuste lungi, fuste scurte și plisate și mâneci detașabile din organza și tul. Orice model subtil sau aproape inexistent, cum ar fi bulinele sau tulul halucinant, se potrivește, dar și modelele rigide și sculpturale revin. S-ar putea să fi râs de volanele și mânecile bufante și funditele din tafta ale Prințesei Diana în trecut, dar sunt la modă în zilele noastre, mai ales înalte și fără umăr. Mânecile sunt, pe de altă parte, sunt o modalitate mai subtilă pentru miresele de a sublinia stilul. Dantelă este un favorită, apărând în stiluri extrem de romantice, inclusiv croșetat, vintage și floral, cu perle cusute manual, petale 3D și broderie cu cristale pentru podoabă suplimentară.

Decolteuri în V pe față și pe spate adânci la rochii

Stilurile actuale de poftă pentru miresele care îndrăznesc să facă pasul se referă la V-ul adânc. Decolteul expus și spatele dezgolit sunt fierbinți în această perioadă, cu decolteuri navale și decolteuri care primesc multă atenție. În funcție de cât de jos vrei să cobori, decolteurile adânci variază de la până la buric. Cu lambriuri transparente și iluzii și decorațiuni adăugate prin mărgele rafinate și broderii meticuloase, modelele decolteului pot fi făcute mai modeste. Puteți să vă personalizați stilul și mai mult cu una dintre cele două tendințe de top pentru mirese: decupaje și corset.

Un alt mod senzual și spectaculos de a purta stilul este cu adâncimi adânci și spatele gol. Rochiile deschise cu corset, cu sau fără șantioane curgătoare pe umeri sau bretele spaghetti sunt la modă, la fel ca și spatele în V care îndreaptă spre baza coloanei vertebrale sau căptușeala joasă, și drapată. Pentru un plus de eleganță, optează pentru rochii de mireasă 2022 cu decolteuri atât pe față cât și pe spate adâ