Top 5 coafuri de nunta pentru 2020

Top 5 coafuri de nunta pentru 2020

Nunta este una dintre ocaziile cu cea mai mare importanta pentru viata unei femei. De aceea ea isi doreste sa obtina cele mai bune poze, sa fie admirata si sa se simta minunat in acea zi. Dorinta de a gasi o coafura perfecta pentru nunta ei este mare. Pentru a gasi o varianta potrivita iata un link pe care poti intra: Antica Studio. Iata care sunt trendurile pentru anul 2020 in materie de coafuri pentru nunta:

  • Par drept intins cu placa

Anul acesta parul intins cu placa este la moda. Poti sa vezi o multitudine de ipostaze in pozele pe care le ofera marile prezentari din domeniu. Rochiile de mireasa sunt acum afisate alaturi de parul drept, intins, pana la umeri sau tuns ceva mai lung. El poate sa aiba un aspect foarte aranjat, fara nici macar un fir nearanjat. Linia parului poate avea o carare pe mijloc perfect trasata, aducand atentia asupra modului in care este aranjat.

  • Coada la baza gatului cu accesoriu sau decoratie cu perle

Coada realizata jos, la baza gatului, poate sa fie eleganta si simpla. Ea poate de asemenea sa aiba partea de sus bine stransa sau sa fie cu volum. Accesoriile sunt insa cele care dau un aspect deosebit acestui stil pentru o  mireasa. Daca optezi pentru aceasta varianta poti sa alegi o funda cu perle sau o forma organica, ce poate urca sau poate sa coboare pe par.

  • Flori in par

Florile sunt mereu o varianta feminina si delicata. Ele pun in valoare frumusetea naturala a unei mirese si sunt potrivite pentru femeile romantice. Florile pot sa fie albe sau pastelate, in functie de tema nuntii si de ceea se doreste din punct de vedere a imaginii. Pot sa fie prinse sus ca o coronita sau in cocul lejer.

  • Impletiturile creative

Impletiturile sunt interesante vizual. Ele arata o femeie delicata si frumoasa. Poti sa optezi anul acesta pentru tot felul de impletituri creative, imbinate complex, de marimi diferite si care sa aiba curgere in diverse directii.

  • Par scurt si texturat pentru miresele moderne

Miresele care vor sa iasa din tipare pot sa isi tunda parul mai scurt si sa il textureze, sa ii dea volum. Ele pot sa se ajute si de imaginea rochiei de mireasa pentru a evidentia parul si fata. Astfel se poate crea un aspect iesit din comun, frumos si neobisnuit, care sa iasa in evidenta si care sa se faca remarcat.

Indiferent de ce tip de coafura vrei sa iti faci la nunta, poti sa cauti un salon coafura potrivit pentru tine. Aici poti sa gasesti specialisti care sa iti sustina dorintele si sa le transforme in realitate: coafura. La Antica Studio vei avea parte de tot cee ace iti doresti in ce priveste serviciile de calitate si creativitatea celor cu care vei colabora: salon coafura. Asadar, este important sa gasesti coafura perfecta pentru tine, care sa fie in tendintele anului 2020 si de care sa fii mandra si peste ani.