3 avantaje imbatabile ale montarii unor deflectoare de aer conditionat in camera lui bebe!

3 avantaje imbatabile ale montarii unor deflectoare de aer conditionat in camera lui bebe!

Grijile unui parinte pentru siguranta copilului sau nu se sfarsesc niciodata, cu atat mai mult atunci cand acesta este la o varsta frageda. Inventiile tehnologice, desi deosebit de utile, vin deseori si cu o serie de efecte nedorite, mai ales daca sunt utilizate necorespunzator. Aparatele de racire sau incalzire a unei incaperi, de exemplu, pot avea un impact negativ asupra celor ce se afla in raza curentilor puternici de aer. Daca in camera lui bebe este montat un climatizor, va trebui neaparat sa intervii cu un set de deflectoare de aer conditionat pentru a-i proteja sanatatea.

Nu doar sensibilitatea celor mici poate fi afectata de aceste echipamente de racire! Se intampla frecvent ca si in randul adultilor sa se constate declansarea diverselor probleme de sanatate, precum alergiile, durerile de cap si de gat, rinitele, ajungand chiar pana la cazuri grave de pneumonii. Acest dispozitiv nu este o “jucarie” si nu trebuie utilizat in mod excesiv!

deflectoare aer conditionat
deflectoare aer conditionat

Cu ajutorul unor deflectoare de aer conditionat, precum cele achizitionate de pe www.buy4baby.ro, poti mentine o ventilatie confortabila in casa, fara a simti disconfortul fluxului de aer rece sau cald, care poate fi deranjant la un moment dat. Racelile din timpul verii si mediul uscat din timpul iernii, provocate de curentii emisi de aceste dispozitive, pot fi eliminate prin simpla montare a accesoriului de mai sus, ce va distribui fluxul de aer al aparatului de aer conditionat intr-un mod eficient. Vei uita de curentii prea puternici, prea calzi sau prea reci!

Iata 3 avantaje imbatabile ale montarii acestor accesorii in camera lui bebe!

Protejeaza bebelusul de curentul puternic de aer emis de dispozitivul de racire

Prin aplicarea unor deflectoare de aer conditionat, vei obtine un flux controlabil si vei mentine un mediu corespunzator pentru sanatatea micutului tau. Bratul de reglare a unghiului de emisie este deosebit de eficient pentru a directiona aerul in planul dorit, fara a crea disconfort. Pastrand in interiorul casei un echilibru termic optim, vei scapa de provocarea cu care se confrunta orice parinte, atunci cand trebuie sa isi imbrace copilul adecvat temperaturii ambientale.

Usor de montat si reglat

Unul dintre avantajele majore ale acestor dispozitive este faptul ca sunt usor de montat si reglat.

Acest accesoriu universal poate fi pozitionat pe aproape orice model de aparat de aer conditionat, prin intermediul benzii adezive cu care este dotat, fara a deteriora climatizorul, peretele sau tavanul. In mai putin de 5 minute, fara scule sau suruburi, vei fixa modelul ales de deflectoare de aer conditionat. Reglajele sunt la fel de simple, putand ajusta cu usurinta protectia pe lungime, in sus sau in jos, mai aproape sau mai departe de aparat.

Design compatibil cu majoritatea modelelor de climatizoare

Ofertele producatorilor vin cu o varietate de dimensiuni compatibile cu majoritatea aparatelor de racire/incalzire a aerului, dar si cu elemente de design foarte placute pentru camera copilului. Designul retractabil, vesel si colorat al acestui accesoriu modern ii permite integrarea in orice schema de amenajare, fara a afecta in vreun fel estetica spatiului. Bratele produsului pot fi ridicate sau coborate astfel incat directia fluxului de aer sa fie perfect controlata. De asemenea, inaltimea ajustabila pe mai multe niveluri, lungimea reglabila pana la circa 125 cm si latimea considerabila a panzei asigura o protectie completa utilizatorilor.

Monteaza modelul preferat de deflectoare de aer conditionat si scapa de stresul fluxului de aer mult prea puternic pentru cei mici!