Alege o cazare de vis pe malul marii in statiunea Eforie Nord

Alege o cazare de vis pe malul marii in statiunea Eforie Nord

Daca inca nu te-ai decis unde sa-ti petreci vacanta de vara, iti propunem o varianta de top, o varianta pe care nu o vei regreta.

Si unde anume aceasta locatie ? Nu altundeva decat pe litoralul romanesc, Litoral care de la an la an se dezvolta cat mai frumos si mai natural.

Este vorba de vila Ryanna Beach din statiunea Eforie Nord, statiune ce a luat o mare amploare in ultimii ani, atat din urma investitiilor majore facute de investitori cat si de cat si din urma absortiei fondurilor europene.

Sa va povestim putin despre aceasta minunata locatie de top.

In primul rand de ce ne-a atras aceasta locatie de la malul marii si de ce vrem sa povestim despre ea, De ce cazare la vila Ryanna Beach ?

  1. O pozitie si o localizare de vis, fiind situata in zona Belona, zona unicata din punctul meu de vedere, pozitionata pe o fasie de teren intre lac si mare, vila beneficiind de o panorama superba atat la lac, cat si la mare, ”oriunde te-ai caza vezi apa”, asta face din aceasta locatie, una foarte vanata in sezonul estival.

vedere la mare Ryanna Beach Eforie Nord

2. Aici aveti parte de conditii ireprosabile la cazare, camerele foarte spatioase, dotate si utilate cu tot conforul necesar: Aer conditionat, Tv Lcd, frigider, baie proprie, balcon mare.

Fiecare camera dispune si de un filtru electric, pentru prepararea bauturilor calde.

 

3. Sa nu uitam in ultimul rand de curatenia exemplara de la aceasta locatie, se intr zilnic in camera, se schimba prosoapele zilnic, proasoape albe de o calitate net superioare, se adauga constant cosmetice in baie, cosmetice de o calitate superioara.

4. Tarifele sunt unele decente comparativ cu pozitionarea si ce ofera aceasta locatie. Porneste in Iunie cu un pret de 120 130 lei/camera/noapte, ajungand in full sezon la 280 300 Lei/camera/noapte.

Puteti alege in afara de camera dubla si apartament ce au inclusa o chicineta, ideala pentru familii cu copii, dar si o camera tripla ce contine un pat matrimonial si un fotoliu extensibil.

5. Sa nu uitam in ultimul rand de Personalul acestei locatii, unul de Nota 20, care te asteapta mereu cu zembetul pe buze, care este atent la orice detaliu sau cerinta din partea turistului si care an de an te surprinde cu mici cadouri, oferte etc….

Pentru vizualizarea detaliata a ofertei consultati situl de Rezevari de pe Litoralul Romanesc: www.cazarepelitoral.ro.