Bluze dama, la modă și anul viitor

Bluze dama, la modă și anul viitor

Anul care tocmai ce se încheie a fost unul aparte, iar aceasta s-a observat și în tendințele modei. Piesele vestimentare lejere și confortabile au fost la mare căutare, iar cel puțin în prima parte a anului viitor, acestea vor fi în continuare la modă. Dacă ești o adevărată fashionistă și îți dorești să știi ce modele de bluze dama se poartă și în 2021, acum este momentul să te așezi mai confortabil și să parcurgi rândurile următoare.

Bluze vaporoase

După cum aminteam ceva mai sus, piesele vestimentare confortabile și lejere sunt… pe val. Așadar, poți opta pentru a-ți adăuga în garderobă mai multe modele de bluze confecționate din materiale vaporoase. Sunt perfecte atât pentru un stil office aparte, pentru o cină în oraș alături de persoana iubită, sau chiar și pentru un eveniment special din viața ta. De fapt, trebuie să recunoaștem, chiar sunt perfecte!

Bluze tip corset

Marii creatori de modă sunt de părere că anul viitor reprezentantele sexului frumos trebuie să își exploateze ceva mai mult armele specifice, respective senzualitatea și feminismul. Și cum poți face mai bine acest lucru, oferindu-le celor din jur și o bună mostră de bun gust și delicatețe decât cu o bluză de tip corset. Această piesă vestimentară este pur și simplu perfectă pentru persoanele romantice, și care se dovedesc perfecte pentru a-ți pune în evidență talia delicate. Chiar și atunci când optezi să porți o astfel de bluză în combinații simple, efectul obținut este unul de-a dreptul spectaculos, și vei atrage privirile admirative ale celor din jur. Așadar, dacă nu ai o astfel de bluză prin șifonier, începe chiar acum să cauți una care să ți se potrivească perfect!

Galben și gri

Atunci când vrei să te simți bine, încrezătoare în forțele proprii, optează pentru o bluză de culoare galben luminos. De altfel, și specialiștii sunt de părere că o bluză damă din această culoare este cea care ne aduce automat buna dispoziție. De asemenea, optează și pentru una gri, foarte adaptabilă, și care te ajută să obții mereu un look impecabil, indiferent de situație.

Pariul designerilor: bluzele de damă cu mâneci clopot!

Atunci când ai citit cuvintele de mai sus, ai rămas puțin surprinsă. Dar, cu toate acestea, se pare că marii creatori de modă sunt de părere că acele bluze de damă cu mâneci clopot sunt perfecte, mai ales că se potrivesc spre a fi asortate atât cu fuste, dar și cu pantaloni. Începe chiar acum să studiezi site-urile de profil, sau chiar să vizitezi și fizic magazinele pentru a găsi acea bluză care să ți se potrivească! Este o piesă vestimentară perfectă pentru primăvara anului următor, și ar fi bine să o ai și tu în garderobă.

Mai multă feminitate

Potrivit creatorilor de modă, aceste modele de bluză damă se potrivesc de minune cu mai multe piese vestimentare foarte feminine, cu ar fi fustele creion, fustele clopot, pantalonii evazați sau chiar sarafanele, preferatele multor reprezentante ale sexului frumos. Prin urmare, ca o adevărată fashionistă ce ești, sau pur și simplu doar preocupată să ai mereu un look corect, reține că bluzele cu mâneci clopot sunt un must. Și, pentru a fi sinceri până la capăt, este acel gen de piesă vestimentară care nu are cum să treacă neobservată. Oare este vreo doamnă sau domnișoară care vrea să fie cât mai anonimă?

La birou sau la petreceri, mereu perfecte

Sunt multe epitetele care însoțesc aceste modele de bluză de damă: feminine, pline de stil, moderne, rafinate, elegante, și toate se potrivesc precum o mânușă. Ușor de purtat, sunt piesele vestimentare care îți fac primăvara mai frumoasă. Și cum să nu fie așa, din moment ce le poți purta în multe împrejurări, și îți vor oferi de fiecare dată un look perfect. Fie că optezi să porți un astfel de model la serviciu, la o întâlnire de afaceri, la un party, o întâlnire romantică sau chiar la o plimbare prin parc, vei reuși de fiecare dată să obții un outfit perfect cu ajutorul ei.

Cu ce se potrivește cel mai bine o bluză cu mâneci clopot

La prima vedere, bluzele de damă cu mâneci clopot pot părea destul de dificil de accesorizat, și cu atât mai mult să găsești combinațiile vestimentare care să îți ofere un look aparte. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, și vei rămâne surprinsă să afli că acestea se potrivesc… la orice. Fie că optezi pentru o fustă neagră mulată, blugi, pantaloni evazați, pantaloni din piele și chiar pantaloni scurți.

Pentru că acest model de bluză este unul destul de puternic din punctul de vedere al impactului vizual, ai grijă ca nu cumva să exagerezi și să îți compui o ținută prea încărcată. Recomandarea specialiștilor este să optezi în partea de jos a unor piese vestimentare simple, iar accentul să cadă pe bluză. În caz contrar, riști ca efectul obținut să nu fie cel dorit de tine!

Găsește-o pe cea care ți se potrivește mai bine

La o simplă vizionare a site-urilor de profil, observăm că avem de a face cu o ofertă destul de generoasă, din acest punct de vedere. Sunt multe modele de bluze cu mâneci clopot, la fel și paleta cromatică este foarte diversă. Prin urmare, găsește-o pe cea care să te pună cel mai bine în valoare, și dacă vrei să cumperi mai multe nimic nu te oprește! Oferă-ți această bucurie, și fii de data aceasta tu în centrul atenției!