Cele mai importante criterii pentru a alege scaunele potrivite pentru terasa?

Descoperiti mai jos principalele modele din gama noastra de scaune de terasa si caracteristicile acestora.

  • Dimensiuni

Un criteriu de neglijat in amenajarea teraselor: in cafenele, precum si in restaurante, dimensiunea scaunelor si fotoliilor de terasa, dar si a meselor pe care le insotesc, vor determina in mare masura capacitatea ta de receptie. In mod ideal, dimensiunile mobilierului de exterior ar trebui sa faca posibila optimizarea spatiului disponibil, fara a deveni greoaie sau a obstructiona trecerea: poate fi tentant sa supra-optimizati cele mai compacte terase, dar retineti ca gestionarea spatiului joaca un rol important in confortul general al clientilor vostri.

  • Materialele

La fel ca toate mobilierele de exterior, scaunele de terasa folosesc mai multe materiale, moderne si clasice, care ofera un nivel ridicat de performanta si rezistenta. Cele mai multe scaune si fotolii au o structura metalica, din aluminiu sau din otel: au avantajul ca sunt atat super puternice, cat si nu foarte restrictive de intretinut.

Lemnul si rasina sunt, de asemenea, obisnuite in proiectarea mobilierului de terasa, utilizat singur sau in combinatie cu alte materiale. La fel ca metalul, acestea sunt rezistente la atacurile in aer liber, dar pot necesita mai multa intretinere, in special lemnul, care poate necesita un tratament cu lac pentru o mai buna protectie impotriva umiditatii. Scaunele de terasa din plastic sunt acum colorate in masa si in polipropilena. Acest material are avantajul de a fi rezistent si usor de lucrat. Prin urmare, veti avea multe modele inovatoare si colorate pentru a iesi in evidenta.

  • Optiunile

Pentru a face viata mai usoara pentru managerii de cafenele, hoteluri si restaurante, multe scaune Mobeventpro sunt stivuibile: ofera o solutie de depozitare la fel de simpla, pe atat de eficienta. Scaunele ocupa putin spatiu cand sunt suprapuse si optimizeaza spatiul disponibil pentru depozitare. Scaunul pliant de terasa: o economie semnificativa

O alta solutie interesanta de depozitare este scaunul pliabil. Designul sau permite depozitarea plana, pe podea sau pe perete, pentru o mai buna gestionare a spatiului. Se recomanda utilizarea carucioarelor de transport cu acest model: acestea ofera o metoda ergonomica de depozitare si, de asemenea, faciliteaza deplasarea mobilierului vostru profesional.

  • Tampoane antiderapante pentru mai multa stabilitate

Stabilitatea scaunelor este importanta pentru confort, dar si pentru siguranta clientilor dvs. Tampoanele antiderapante, realizate in general din HDPE, trebuie sa ofere un nivel satisfacator de stabilitate pe toate suprafetele.

Cel mai bine vandut scaun de patio din rachita din aluminiu si rasina

Vedeta de neratat printre profesionistii din cafenele, hoteluri si restaurante, scaunul de patio din aluminiu si rasina tesuta seduce prin fiabilitatea sa: ultra robust, nu necesita aproape nicio intretinere si va dura cativa ani fara dificultati, rezistand in acelasi timp la utilizarea intensa in aer liber.

  • Scaunul metalic de terasa

Cu structura sa 100% din otel, scaunul Palavas cu cotiere este de inalta performanta si rezistent la uzura. Ideal pentru utilizare intensiva, nu se teme de umflaturi si zgarieturi. Scaunul 100% din otel are un design potrivit pentru exterior: este rezistent la intemperii si la razele ultraviolete, iar scaunul sau este conceput pentru a evacua in mod natural apa de ploaie.