Cine te poate ajuta cu evaluare ANEVAR

Cine te poate ajuta cu evaluare ANEVAR

Echipa de evaluatori Invest Point va va sta intotdeauna la dispozitie spre a va oferi evaluari concrete si verosimile ale afacerii dumneavoastra, in conformitate cu standardele impuse de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR). Avem o echipa alcatuita doar din specialisti experimentati si competenti in ceea ce priveste verificarea si aplicarea acestor standarde si, de aceea, consideram ca indiferent de amploarea obiectivelor pe care le-ati setat, odata cu obtinerea acestui tip de evaluare, vor fi atinse cu brio. Ne desfasuram intreaga activitate in bazele normelor legale si deontologice in vigoare, fapt ce dubleaza profesionismul si rapiditatea cu care realizam evaluarile imobiliare. Aceste lucruri, si nu numai, ne recomanda ca fiind cea mai potrivita si capabila echipa in a va indruma spre a lua deciziile corecte.

Evaluam orice tip de imobil

In cadrul evaluarilor ANEVAR Bucuresti pe investpoint.ro, nu impunem nicio restrictie in ceea ce priveste tipul de imobil pe care il aveti in vedere. Asadar, indiferent de natura acestuia, de dimensiuni, de pozitionare sau de complexitate, aveti garantia ca va vom oferi cele mai bune servicii, care sa culmineze in cel mai scurt timp cu rezultatele dorite. In rapoartele pe care le vom concepe pe parcursul intregului proces de evaluare imobil veti gasi toate informatiile necesare cu privire la acesta, cat mai ales valoarea estimativa la care se situeaza la momentul respectiv pe piata imobiliara. In conturarea acestor rapoarte, un evaluator ANEVAR va avea in vedere parcurgerea unui set de etape prestabilite, in vederea atingerii tuturor punctelor de interes. Asadar, este neaparat necesar ca, pentru a fi cotata la preturi cat mai avantajoase, proprietatea sa indeplineasca o serie de standarde specifice, pe care specialistul trebuie sa le aiba in vedere la momentul evaluarii propriu-zise.

Calitate, profesionalism, rezultate imediate

In formarea si instruirea echipei de specialisti Invest Point s-a investit contant, atat pe plan financiar, cat si in materie de timp si efort. Tocmai pe acest criteriu ne bazam in momentul in care garantam calitatea optima si inegalabila a serviciilor noastre. Suntem o echipa tanara, dinamica, ce se dezvolta si invata constant, din dorinta de a le putea oferi clientilor nostri cele mai bune rapoarte si evaluari din sectorul imobiliar.

Care sunt preturile pentru o astfel de evaluare imobiliara?

Desigur ca sectorul financiar are un cuvant foarte important de spus in momentul in care decideti sa colaborati cu o echipa de specialisti in vederea obtinerii unei astfel de evaluari. Pentru fiecare client in parte conturam o oferta personalizata in raport cu imobilul de evaluat. Astfel ca, in ceea ce priveste factorul pret evaluator financiar, va putem garanta faptul ca oferta generata va fi mai mult decat accesibila si va cuprinde o gama larga de operatiuni necesare in vederea obtinerii rapoartelor finale.