Cu asigurari OVB, Romania prospera

Cu asigurari OVB, Romania prospera

Cu siguranta ca daca romanii si-ar face asigurari OVB, Romania ar prospera si oamenii nu ar mai fi atat de necajiti la batranete sau cand li se intampla lucruri neplacute.

In ultima vreme fenomenele extreme au facut ravagii in Romania . De cate ori vad la televizor vreun batranel sau o batranica plangand in hohote ca le-a luat casa foc sau ca a fost daramata de apele care au venit mari ma intreb ce as putea face sa imi ajut parintii, daca ar trece si ei prin asemenea trauma?

Am analizat problema pe toate partile. Fiecare are o sursa de venit, dar din ea trebuie sa traiasca, ba mai are si credite, fiindca azi nu poti face nimic maret fara sa te imprumuti.

Astazi insa am descoperit ca toti putem face ceva simplu, sa ne punem la adapost locuintele:  o asigurare de locuinta mediata de expertii financiari OVB inseamna economisirea unei sume importante de bani pentru repararea locuintei, in cazul in care ar fi afectata de o calamitate. Cand vantul iti ia acoperisul si ploaia intra in casa nu ai timp de asteptat sa faci rost de bani pentru reparatiile care se impus. O gaura in acoperis compromite intreaga cladire, de aceea o asigurare iti pune la dispozitie banii de care ai nevoie ca reparatiile sa fie facute la timp.

Vecinul meu are o casa cu etaj, cu multe camere mari si holuri imense, cu scara interioara din lemn. M-a invitat cu mandrie sa mi-o arate, dupa ce a fost conturata si montata si scara interioara din lemn masiv de stejar. Baile si bucatariile nu erau complet utilate, casa nu era mobilata, dar se vedea ca este o bijuterie. De pe terasa se vedea padurea de pe celalalt mal. M-am gandit ca acolo voi sta cu vecina sa beau o cafea si sa punem tara la cale.

Dar vecinul si-a pus casa pe un loc ses si toata apa de pe deal bate in zid. Zilele trecute, cand au venit meseriasii pentru baie au constatat ca talpa de la casa este putreda si au fost nevoiti sa gaseasca o solutie costisitoare, sa nu se prabuseasca intreaga constructie.

-Ma intreb ce as fi facut, daca nu aveam asigurarea de locuinta mediata de expertii OVB? Vecina, nu mai sta o clipa, fara sa iti faci asigurare la casa! Noi aveam pomi falnici langa casa. Gandeste-te ca in orice moment poate sa se rupa o craca mare si sa sparga tabla!

Imi vorbea cu insufletire si am inteles mesajul. Imi amintesc ca vara trecuta, la 2 kilometri mai sus de casa mea, apa a intrat in casele oamenilor si in beciurile lor. Vreo doua case au fost atat de daramate, incat proprietarii le-au construit de la zero.

Sigur ca noi, satenii, am fost empatici cu oamenii respectivi, dar nu a fost de ajuns. S-au indatorat saracii pe 30 de ani. Si iar imi aduc aminte o poveste dramatica prezentata la televizor. Doi tineri cu copii si-au facut o casa frumoasa si confortabila. Au venit inundatiile si locuinta s-a daramat. Cei doi au facut un credit astronomic si au recladit casa mai mare decat era prima. Din pacate, peste un an inundatiile s-au repetat si ei au ramas fara casa pentru care au rate pe 15 ani.

Ah, daca ar fi avut o asigurare, ar fi primit o suma care sa le permita sa isi cumpere alt teren, sa nu mai fie in calea apelor si sa isi faca doua-trei camere, bucatarie si baie, sa aiba unde sta!

Expertii OVB sunt gata si acum sa va consilieze sa faceti cea mai buna alegere pentru ca viitorul sa nu fie sumbru, indiferent de evenimente.

Asta pot face oamenii in varsta: o asigurare pentru locuinta.

Tinerii au mai multe posibilitati sa se ajute singuri, sa isi ajute parintii, sa repare rapid casa, in caz ca aceasta ar fi daramata de ceva.

  1. In primul rand si ei pot face asigurarea de locuinta. Banii stransi pentru casa ta sunt sfinti si nu trebuie sa te atingi de ei! Sa admitem prin absurd ca ai pus bani la saltea sau intr-un cont pentru casa, dar stii bine ce se intampla. Vezi ca astazi nu s-a intamplat nimic, ca peste cateva zile nu trebuie facuta nicio reparatie la locuinta si mai vezi ca ai mare nevoie de bani si nu ii mai lasi acolo unde sunt. Astazi iei 1000 de lei, mane 500 de lei, pana se cheltuiesc toate economiile.
  2. In al doilea rand, tinerii ar trebui sa invete din experientele bunicilor si parintilor lor. Ei au la dispozitie asigurarea unei pensii facultative prin care vor avea o batranete imbelsugata.

Banii se aduna luna de luna, la ei se adauga dobanda si beneficiile rezultate din investirea lor in cele mai avantajoase afaceri.

  1. O alta modalitate prin care se pot ajuta o reprezinta asigurarea de sanatate. Astazi plesnesti de sanatate, maine poti avea un accident de munca sau un accident de circulatie care te poate lasa imobilizat cateva luni. Asigurarea de sanatate iti deschide usile celor mai bune clinici medicale si tot ea iti furnizeaza o suma din care sa supravietuiesti.

Ce spui? Te-am convins ca nu esti atat de neajutorat si pe viitor poti sa fii independent financiar. Poti avea banii tai, suficienti sa mergi in plimbari prin tara, sa te rasfeti, poti sa ii ajuti si pe cei dragi si casa este asigurata si ea. Fa primul pas catre expertii OVB si contacteaza-i si vei fi un om fericit in viitor!