Eroul romanilor plecati departe, avocat Samy Ilie – Israel

Eroul romanilor plecati departe, avocat Samy Ilie – Israel

Lumea se confrunta cu diferite probleme si cu toate ca este alcatuita din mai  multi oameni, in lipsa solidaritati si a curajului are nevoie de eroi. De fapt ce este eroul? O persoana care nu doarme suficient ca semenii sai sa fie aparati de pericole. Un om care vegheaza la binele cetatii, care descopera lucruri folositoare tuturor, cum a fost Prometeu care ne-a daruti focul. Viata eroului nu este deloc usoara, fiindca si-a dobandit statutul prin munca si sacrificii.

Erou este acela care intervine pentru tine, cand toti ceilalti privesc cum ai nevoie de ajutor, dar nu stiu cum sa o faca sau nu le pasa de nevoia ta. Sa stii ca eroul risca adesea pentru tine, dar nu te abandoneaza.

Tin minte cat de mult s-a vorbit la noi in sat despre un om care a infipt o furca in taurul furibund care isi atacase pe nepregatite stapana si o ranise grav. Omul isi riscase propria viata, fiindu-i mila de cea care risca sa fie ucisa pe loc.

Avocat Samy Ilie – Israel este eroul care isi pune la bataie experienta si profesionalismul, sa isi ajute conationalii.

Nu i-a fost deloc usor sa atinga acest statut intr-o tara in care el insusi a fost strain, dar prin perseverenta, prin munca si loialitate a capatat increderea autoritatilor care i-au incredintat functii importante: seful Procuraturii Penale din Haifa, conducator al departamentului de informatii si investigatii ale politiei Israelului.

In tot acest timp a aparut in fata instantelor de toate tipurile, aparandu-si cu pricepere clientii. Samy Ilie se exprima la fel de bine in limba romana (limba materna), in limba ebraica ( limba tarii care l-a adoptat si pentru care a lucrat cu atata daruire) si in limba engleza (una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob).

Ca un erou, romanul nostru a muncit mult, sa se faca respectat si dupa ce si-a dus la capat misiunile care i-au fost incredintate a considerat ca nu trebuie sa ramana acasa, ci sa lupte pentru drepturile romanilor sai.

Daca te afli in Israel si doresti sa stii in ce imprejurari te poate ajuta eroul nostru, citeste cu atentie lista de mai jos:

-iti asigura un proces corect in fata tuturor instantelor: civile, penale, comerciale. Un proces corect inseamna o aparare solida prin care avocatul tau, care este un erou adevarat, iti demonstreaza nevinovatia in fata instantei.

-se ocupa de toate formalitatile ca in cel mai scurt timp cazierul tau sa redevina curat, chiar daca ai comis candva o ilegalitate, mai ales daca ai platit pentru ea. Nu este corect sa fii evaluat mereu dupa o fapta regretabila pe care ai comis-o din moment ce ai platit pentru ea.

-te pregateste ce sa declari in cadrul unor anchete si mai ales nu te lasa singur in fata tirului de intrebari al politiei. Nu te-ai simti deloc in elementul tau sa fii singur printre straini, sa nu te ajute nimeni si mai ales sa nu iti traduca nimeni ceea ce se vorbeste.

-te ajuta sa devii cetatean cu drepturi in regula, sa iti cumperi legal si avantajos proprietati, sa iti infiintezi o firma de succes, sa devii prosper. Colaborarea cu Samy Ilie reprezinta garantia ca vei plati toate impozitele la timp si ca nu ti se va intampla nimic rau.

-vei fi eliberat pe cautiune sau ti se va comuta arestul de la sediul politiei la domiciliu.

-in cazul in care esti arestat de multi ani si nu ai nicio speranta, suna-l pe Samy Ilie, fiindca are mana buna! A obtinut vrea 10 gratieri pentru romani, scriindu-i presedintelui tarii.

Eroul romanilor te invata sa nu iti pierzi speranta si sa lupti pana la capat sau sa apelezi la ajutor profesionist.

-ca un erou, romanul nostru iti da inapoi permisul de conducere, retinut de politie fiindca ai gresit.

Gandeste-te ca experienta eroului Samy Ilie ii permite sa gaseasca solutia optima pentru problema cu care te confrunti si implicit calea catre victorie. Decenii la rand a participat la anchete grele despre care a scris presa serioasa din Israel si stie cum se deruleaza anchetele si procesele. Datorita lui s-au identificat criminali periculosi, oameni care erau pregatiti sa atenteze la siguranta statului.

Incredinteaza-ti soarta fara sa stai pe ganduri in mainile celui care a raspuns de siguranta a milioane de cetateni israelieni, fiindca totul va fi bine.

Orice om ar trebui sa isi angajeze cel mai bun aparator ca sa evite inchisoarea, fiindca arestul este foarte traumatizant. In afara faptului ca acolo iti pierzi libertatea si iti ruinezi sanatatea, inveti si lucruri rele de la ceilalti detinuti, in plus, nimeni nu te poate apara cat te afli printre ei.

Stiu romani care au procedat cat se poate de intelept, adica au venit in Israel cu datele de contact ale lui Samy Ilie in agenda si l-au contactat de cate ori au avut nevoie de un sfat sau de interventia lui.

Pe site-ul lui poti intra de pe orice dispozitiv conectat la internet, iar tarifele practicate sunt accesibile, astfel ca in cel mai scurt timp posibil dupa ce l-ai contactat va fi alaturi de tine.

Multi romani spun ca Samy Ilie a actionat ca in filme, de aceea il considera erou. Cand se aflau inchisi si se resemnasera, au fost chemati la vorbitor si dupa un scurt dialog cu eroul, au fost invitati sa isi ia inapoi lucrurile si sa plece acasa.

Cu siguranta ca nu il poti uita pe cel care a venit in puterea noptii sa iti ofere libertatea pe care tocmai o pierdusei.