Cum integram cosurile de gunoi in propria locuinta

Cum integram cosurile de gunoi in propria locuinta

Designul locuintei a ajuns la rang de arta. Daca in urma cu 100 de ani si chair mai mult, doar casele nobililor angajau personal specializat care sa creeze un interior, acum, si pentru cel mai mic apartament poate fi angajat un designer care sa calculeze la milimetru fiecare coltisor al locuintei. Fiecare piesa de mobilier sau aparat electrocasnic va avea un loc bine stabilit. In spatiile mici, amenajarea este, chiar si pentru experti, o provocare. Dar provocarea nu se termina aici. Este necesar sa gasiti un loc in casa unde sa asezati cosuri gunoi. Mai mult, aveti nevoie de cosuri colectare selectiva care sa va permita sa puneti sticla, plasticul si cartonul, fiecare separat inainte de a se alatura procesului de reciclare si valorificare. Aceste cosuri de gunoi speciale sunt realizate din cele mai bune materiale si pot fi incorporate in orice spatiu, de la birouri elegante pana la propria locuinta. Ele sunt disponibile la magazine de specialitate precum sanito.ro. Tot aici veti gasi si eurocontainere si pubele. Toate produsele sunt de calitate, la preturi foarte competitive. Pentru a evita  greselile de selectare, acestea sunt prevazute cu stickere speciale care va vor indica exact unde este asezata hartia, unde se aseaza sticla si asa mai departe.

 

Pentru a face o colectare cat mai eficienta, implicati pe toata lumea. Adultii si copiii pot gasi metode eficiente si amuzante, in acelasi timp, pentru a efectua colectarea selectiva. Exista cateva cosuri speciale, de la sanito.ro, ce pot fi integrate cu succes in orice locuinta, atat cu un aspect modern, cat si cun un aspect clasic.

 

Sunt recomandate brand-uri cunoscute precum: Boras, Garibaldi, Geneve, Gothenburg etc. Pentru a proteja natura si pentru a colecta corect, puteti achizitiona atat pentru uz casnic, cat si pentru birou, cosuri de gunoi care vor satisface cerintele oricui. Dintre acestea se remarca Baerum A. Cu un design modern si de foarte buna calitate, fabricat din otel inoxidabil, Baerum A este un cos de reciclare compact, ce se poate adapta diferitelor locatii. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor. Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent, este Baerum B. Aceste cosuri au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

Setul de reciclare EcoSort de la AQA Choice este un alt exemplu. Este cosul ideal pentru multi, ce asigura o solutie flexibila pentru separarea la sursa a materialelor eliminate ca deseuri. Design- ul contemporan si stilat asigura faptul ca EcoSort se poate potrivi perfect atat intr-un mediu de birouri, cat si pentru uz casnic. Spatiul redus de montaj garanteaza o utilizare eficienta a spatiului limitat precum un apartament mic. Aceste recipiente le gasim in doua dimensiuni ( de 60 litri si 85 litri ) si sunt prevazute cu doua manere ergonomice. Capacele pentru cosurile de gunoi sortat sunt prevazute cu orificii, ce permit o utilizare usoara, fara a atinge cosul. Capacul pentru deseuri amestecate este prevazut cu un maner pentru o manipulare usoara/capacele sunt disponibile in opt culori si pot fi completate cu o eticheta aplicata in aceiasi culoare, ce permite o diferentire usoara a diferitelor tipuri de deseuri.

Aceste cosuri de colectare selectiva au un aspect estetic ridicat, sunt foarte rezistente, sunt confectionate din materiale de calitate, au design modern si atractiv, fiind perfecte pentru orice locuinta. Consultati site-ul sanito.ro pentru mai multe detalii.