De ce sa iti cumperi o casa prefabricata?

De ce sa iti cumperi o casa prefabricata?

Cand vorbim de constructia unei case ne gandim in primul rand la costurile materialelor, manoperei si al timpului de executie. O mai buna solutie pentru a avea o casa a ta, este tipul de casa prefabricata.

O casa prefabricata asa cum sunt cele de pe instalart.ro este cea mai buna alegere pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un model potrivit si sa comanzi casa. Daca nu stii ce sa alegi, doar intra pe site si solicita informatii pentru ca o echipa este mereu prezenta pentru a veni in ajutorul tau. Cu aceste case prefabricate, oferim o solutie tuturor persoanelor care au nevoie de o casa pe care sa o foloseasca rapid fara investitii uriase. Casele prefabricate sunt o solutie sustenabila si pe termen lung, deci ar trebui sa o iei in calcul.

Casele prefabricate sunt locuinte care sunt construite in mare parte in interiorul unei fabrici si care vor fi apoi asamblate pe teren, la locul ales de client. Astfel, constructorii trebuie doar sa transporte piesele si sa asambleze casa pe teren. Acest tip de constructie ofera multiple avantaje ce permit:

  • Sa reduca timpii de constructie de la 4 -6 luni, datorita instalarii sale rapide
  • Sa scada costurile cu aproximativ 30% in comparatie cu construirea unei case traditionale.
  • Protejeaza mediul prin minimizarea deseurilor generate de munca
  • Poti personaliza orice detaliu al casei in functie de interesele si bugetul proprietarului.
  • Timpii de constructie pentru casele prefabricate variaza de obicei datorita diversilor factori care influenteaza livrarea proiectului. De exemplu, avizele necesare trebuie luate in considerare; trebuie sa facem un studiu tehnic, sa procesam proiectul final si licenta de munca.

Odata ce acest lucru este rezolvat, timpul de constructie va depinde de firma angajata, dimensiunea casei si designul sau. Prin urmare, casa ar putea fi gata dupa trei pana la cinci luni de zile.

Exista diferite tipuri de case prefabricate pentru tine si o poti alege pe cea care va place cel mai mult pentru tine si familia ta.. Acestea pot fi personalizate in functie de gustul fiecaruia.Cu toate acestea, marea diferenta consta in materialele alese pentru constructia casei. Am gasit in principal aceste trei materiale:

Otel: Constructiile din otel sunt de obicei mai durabile si stabile. Principalul sau avantaj este ca nu are nevoie de intretinere si poate fi dat un stil diferit si modern in cazul in care proprietarul doreste acest lucru.

Lemn: Acesta este un material economic si foarte usor, care este folosit destul de des in constructia de case prefabricate. Acesta poate fi lasat la vedere pentru a da un aspect clasic sau poate fi acoperit cu finisajele dorite de client.

Beton: Acest material este folosit pentru a construi case folosind blocuri de beton. In plus, ofera o izolare termica si fonica foarte mare. Principalul sau avantaj este durabilitatea si versatilitatea la nivel de design.

Daca va doriti o casa care se poate realiza intr-un termen scurt si din materiale de calitate, atunci casele prefabricate sunt solutia optima pentru a va realiza acest vis!