Unde iti poti repara iPhone-ul

Prestige GSM este unul dintre cele mai de incredere si bine cotate service-uri GSM pentru iPhone din capitala. Cu o experienta notabila in repararea si comercializarea de accesorii GSM, dar si o calitate desavarsita a celor doua servicii oferite, Prestige GSM este partenerul ideal al posesorilor de Apple iPhone din Bucuresti care si-ar dori ca telefonul lor sa functioneze mereu la capacitate maxima. Fie ca doresti sa inlocuiesti display-ul, sticla sau chiar bateria telefonului tau, specialistii nostri sunt mai mult sunt pregatiti in acest sens si mai ales nerabdatori sa te ajute in vederea restaurarii telefonului tau, in asa fel incat sa functioneze din nou la capacitate maxima, exact ca in prima zi de utilizare.

Pe langa serviciile de reparatii iPhone la Prestige GSM, precum inlocuire display si sticla sau buton home, microfon, casca, speaker, mufa de incarcare sau butoanele de home, volum si power sau chiar servicii ce presupun interventii asupra placii de baza, dispunem si de o gama variata de produse si accesorii pentru telefonul tau mobil. In acest sens, indiferent de elementul care iti lipseste in vederea desfasurarii unei activitati optime cu iPhone-ul pe care il detii, Prestige GSM cu siguranta detine solutia. Astfel ca, la noi vei gasi de la incarcatoare, acumulatoare, casti si huse, pana la baterii, display-uri, folii de sticla si multe alte accesorii indispensabile. Mai mult decat atat, am marit oferta in asa fel incat si posesorii de iPad, Mac sau iWatch sa poata apela cu incredere la noi. In cazul elementelor lor care necesita amplasare mecanica profesionala, ne angajam sa va oferim cele mai bune servicii in acest sens, in asa fel incat sa va garantam o experienta cat mai placuta.

Ca service Apple iPhone de incredere, Prestige GSM ofera o garantie de 90 de zile pentru orice operatiune efectuata telefonului tau. Si in privinta accesoriilor achizitionate din shop-ul nostru va bucurati de o garantie extinsa, de aceasta data, de pana la de 2 ani de zile. In acest mod, ne dorim sa castigam increderea clientilor nostri in legatura cu faptul ca furnizam cele mai calitative servicii si colaborarea cu noi nu presupune niciun fel de risc.

Indiferent de natura problemei pe care o ai cu iPhone-ului tau, alege service-ul Prestige GSM si in acest fel ai certitudinea ca vei reusi sa o rezolvi in cel mai scurt timp si fara complicatii ulterioare. Stim cu totii ca oricat de mult ne-am stradui si dori sa evitam astfel de situatii, acestea sunt inevitabile si creaza un grad ridicat de disconfort pana in momentul in care sunt rezolvate. Din aceste considerente,  ai nevoie sa apelezi la specialisti dedicati, care inteleg atat urgenta efectuarii acestor operatiuni, cat si indispensabilitatea unui telefon 100% functional.