Fisetul metalic, primul “coleg” de birou in firma ta nou infiintata

Fisetul metalic, primul “coleg” de birou in firma ta nou infiintata

Ai pornit pe drumul antreprenoriatului? Ti-ai infiintat firma ta si esti in cautarea celui mai rezistent si performant mobilier pentru birou? Ce ai zice de un fiset metalic, modern si practic, pentru a-ti pastra in siguranta documentele si echipamentele necesare activitatii tale? In plus, ofertele ce includ 3 fisete pe set la o singura comanda sunt perfecte atunci cand vrei sa echipezi biroul complet.

Garantia de 3 ani si posibilitatea de a-ti fi livrate in stare asamblata sunt beneficii pe care nu trebuie sa le ratezi. Orice amenajare a unui spatiu nou implica multe pregatiri si multa munca, de aceea achizitionarea unui mobilier gata asamblat te va ajuta sa economisesti timp, fara sa te mai preocupi si de angajarea unui personal care sa monteze partile componente. Desi garantia oferita este de 3 ani, modelele de fiset metalic de la www.viamond.ro sunt realizate pentru a rezista ani in sir, fara a fi nevoie de lucrari suplimentare de intretinere.

fiset metalic

Compartimentare inteligenta

Dimensiunile variate in care sunt fabricate fisetele te vor sprijini in amenajarea interioarelor, putand opta pentru modele care sa se potriveasca exact spatiului de care dispui in birou. In functie de volumul de obiecte pe care urmeaza sa il depozitezi, alege fisete cu interioare generoase, cu compartimentari inteligente, care sa iti usureze munca. Organizarea corecta a dosarelor, bibliorafturilor si arhivatoarelor, folosind etichete relevante si opis aferent, ii va ajuta pe toti utilizatorii sa gaseasca rapid documentele cautate.

Un fiset metalic cu 3 sau 4 polite, in speta 4 sau 5 rafturi, va fi exact ceea ce ai nevoie pentru un start cu dreptul in afacerea ta. De asemenea, posibilitatea de a regla politele pe inaltime iti va permite sa recompartimentezi interiorul dupa bunul plac. In functie de model, politele pot sustine greutati intre 35 kg si 60 kg, fara a se curba si fara a ceda. Acorda atentie detaliilor tehnice din fisa produsului, pentru a avea siguranta ca acesta este ceea ce cauti.

Modele cu seif, pentru o siguranta sporita

Modelele fabricate din tabla cu o grosime de 0,7 mm, prevazute cu polite si seif metalic sunt excelente si pentru depozitarea documentelor cu importanta ridicata. Seiful va tine la distanta personalul care nu trebuie sa aiba acces la acele acte si va constitui si un bun mijloc de protectie anti-furt, in cazul in care anumiti indivizi patrund in interiorul firmei.

Garantia unor produse de calitate premium

Toate produsele sunt insotite de certificari, precum: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management. Ai, asadar, garantia completa a unor produse care indeplinesc toate standardele in vigoare si de care te poti folosi timp indelungat. Indiferent de domeniul tau de activitate, poti utiliza un fiset metalic atat in mediul comercial, cat si industrial. Daca lucrezi in domeniul educational sau medical, apeleaza cu incredere la aceste produse, pentru a crea un mediu sigur si profesionist.

Constructiile sudate din otel, cu pereti simpli, sistemele de inchidere sus-jos, incuietorile cu 2 chei si vopseaua ignifuga aplicata in camp electrostatic sunt alte caracteristici avantajoase. De asemenea, la comandarea anumitor modele, vei primi si cateva cadouri, precum seturi de bibliorafturi, masti sau dezinfectanti.

Achizitioneaza un fiset metalic si fa-l primul tau coleg de birou in noua ta firma. Iti va pazi cu profesionalism toate documentele si va da un aspect business incaperii.