Ce beneficii iti confera parchetul triplustratificat

Ce beneficii iti confera parchetul triplustratificat

Alegerea podelei pentru o camera anume poate fi un proces destul de dificil daca nu ai o oferta suficient de variata dintre care sa alegi. Important este ca varianta ideala sa indeplineasca functii estetice ample, in timp ce garanteaza durabilitate si rezistenta in fata tuturor tipurilor de uzura la care ar putea fi expusa. Cere oferta pentru parchet triplustratificat de la Adfin si beneficiaza de cel mai bun raport calitate pret pentru o podea care va indeplini chiar si cele mai stricte criterii de selectie.

Particularitatile parchetului triplu stratificat

Pentru aceasta varianta, metoda de productie este cea care face diferenta fata de alte modele. Dupa cum ii spune si numele, de rezultatul final sunt disponibile trei straturi de baza. Primul, cel superior, care confera si aspectul final, este realizat din furnir de lemn de calitate superioara. La mijloc se foloseste esenta de molid, pin, brad sau chiar un placaj multistrat; in timp ce baza dispune de un contrabalans tot de lemn. Peste se adauga o cantitate mica de ulei sau lac, pentru a-i spori lemnului atat proprietatile practice, cat si cele estetice. Toate acestea aduse impreuna garanteaza stabilitate, rezistenta si durabilitate, fapt ce iti va permite sa te bucuri de podeaua ta pentru ani de zile, fara ca urmele de deteriorare sa iti faca aparitia.

Cea mai apreciata varianta este de departe parchetul din stejar triplu stratificat. Acesta bifeaza cu brio cele mai inalte criterii de calitate. In prezent este cea mai moderna optiune de podea, cu proprietati deosebite. De asemenea, atat materialele folosite, cat si metodele de productie, permit montarea unor sisteme de incalzire in pardoseala, fara ca produsul sa fie afectat in vreun fel.

Modele si nuante variate

Parchet din lemn triplu stratificat impresioneaza si prin varietate si diversitate. Pe site vei fi intampinat de zeci de modele din multiple zone stilistice tocmai pentru a avea garantia ca vei gasi cu certitudine ceea ce cauti. Universul cromatic este de asemenea foarte vast, fara a te limita la clasicele nuante ale lemnului; albul, bejul, rozul sau chiar negru sunt culori pe care le poti folosi acum in alegerea podelei. In plus, in functie de efectul pe care vrei sa il obtii, poti opta pentru parchet laminat triplu stratificat, simplu, lacuit, mat, sau oricare alta varianta expusa pe site.

Multe avantaje de ordin financiar

Colaborarea cu Adfin este plina de elemente menite sa asigure tuturor clientilor o experienta cat mai placuta. In momentul in care te-ai decis ce model vrei sa achizitionezi, nu mai ramane decat sa stabilim detaliile de plata. Calcul final al pretului se face in baza unei oferte personalizate ale carei detalii se stabilesc in functie de cerintele tale.