Gama de nivele optice laser de la nbtrade.ro este pentru profesionisti!

Gama de nivele optice laser de la nbtrade.ro este pentru profesionisti!

Un profesionist va avea intotdeuna nevoie de echipamente performante pentru a duce la capat proiecte mari si complexe. Domeniul imobiliar este in plina crestere in Romania, iar inginerii si arhitectii care se ocupa de proiectarea cartierelor rezidentiale au mare nevoie de nivele optice laser de la nbtrade.ro, deoarece sunt cele mai bune de pe piata romaneasca. Avand produse de la branduri precum Stonex este usor de inteles de ce nbtrade.ro este alegerea numarul unu pentru multi antreprenori.

Un dispozitiv de nivelare cu laser va emite un fascicul care va va oferi o referinta liniara de-a lungul oricarei suprafete (cum ar fi un perete sau podea). Si pentru ca majoritatea nivelelor laserului pot fi montate pe un trepied sau pe un perete, mainile utilizatorului vor fi libere sa bata cuie sau sa alinieze orice trebuie sa fie drept. Aceste instrumente vor face proiectele DIY mult mai simple, dar pot fi benefice si pentru profesionistii din constructii.

Nivelele laserului trimit un fascicul de lumina care poate crea o linie virtuala ori de cate ori aveti nevoie de un punct de referinta drept si nivelat, iar dimensiunea sa va depinde de dimensiunea diodei. Pentru acest tip de aplicatie, este preferabil un fascicul mai mic, deoarece este mai precis. Cu un fascicul mai lat, punctul de nivel real poate fi oriunde in latimea fasciculului.

Puteti utiliza un dispozitiv de nivelare cu laser de suprafata, setandu-l la punctul inalt de referinta pe care il doriti pe toata podeaua. O singura linie laser inseamna ca aveti o inaltime constanta care se afla in punctul de referinta. Dar daca vedeti doua linii, podeaua este fie mai mica, fie mai inalta. De acolo, va trebui sa rotiti dispozitivul cu cateva grade si sa marcati punctele mici sau inalte pana cand faceti un cerc complet. Aici este util un laser rotativ autonivelant.

Cum aleg un nivel laser?

Nu toate nivelurile laserului sunt egale si exista multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a va decide sa cumparati unul. Dispozitivele de nivelare cu laser pot fi un instrument de aliniere util daca gasiti unul adecvat pentru tipurile de sarcini pe care le veti efectua. Laserele cu puncte sunt cele mai de baza tipuri de niveluri laser si sunt de obicei utilizate pentru sarcini simple care sunt ocazional realizate in casa. Un laser rotativ autonivelant este realizat pentru proiecte de constructii mai complexe care necesita masuratori mai precise.

Unele niveluri laser sunt concepute pentru sarcini specifice, cum ar fi nivelurile de pardoseala, in timp ce altele sunt multifunctionale. In orice caz, exista o solutie pentru fiecare problema pe care o puteti intalni pe santier. Sa aruncam o privire mai profunda asupra tipurilor populare de laser, adica nivel laser cu linie transversala, lasere rotative si plane.

Nivel laser cu linie transversala

Aceste lasere sunt capabile sa produca atat linii laser verticale, cat si orizontale pe suprafata de lucru. Aceasta caracteristica este extrem de utila atunci cand trebuie sa obtineti unghiuri precise atunci cand plasati pereti si instalati rafturi, dulapuri de bucatarie, etc. Astfel esle sunt printre cele mai versatile instrumente de nivelare disponibile. Daca doriti sa le utilizati in aer liber, cel mai bine este sa aveti un detector laser.

Nivel laser rotativ

Aceste lasere sunt ideale pentru proiecte mari, cum ar fi nivelarea unui intreg santier, datorita capacitatii lor de a produce o linie laser lunga, de 360 ​​°. O dioda se roteste rapid, ceea ce creeaza impresia unei linii stabile pe suprafata de lucru. Aceste lasere nu va limiteaza la o directie asa cum o fac altii, deoarece linia laser poate aparea oriunde in jurul vostru. De obicei, aceste lasere sunt concepute pentru a crea linii orizontale, dar exista modele care incorporeaza si linii verticale. Daca doriti sa utilizati un laser rotativ in aer liber, veti avea nevoie de un detector, la fel ca in cazul laserului incrucisat.

Nivel laser plan

Nivelele laser plane combina avantajele atat ale laserelor rotative, cat si ale celor cu linii transversale, ceea ce le permite sa proiecteze o linie solida, permanenta, la 360 °, atat pe orizontala, cat si pe verticala. Cu toate acestea, dezavantajul este ca nu au o gama de lucru la fel de mare ca laserele rotative. Sunt ideale pentru aplicatii in interior si pe distante mai mici. Chiar si in aer liber, puteti efectua nivelari la distanta mica fara a utiliza un detector. Nivelurile laser plane sunt ideale pentru amenajarea conductelor si a tevilor, instalarea ramelor de ferestre, cadru pentru rafturi, dulapuri, pereti uscati etc.

Deci aceste nivele cu laser ofera o multime de avantaje, iar cele fundamentale raman urmatoarele:

Ele pot fi extrem de precise. Mai mult decat orice altceva, utilizarea dispozitivelor de masurare care utilizeaza lasere poate imbunatati precizia functionarii in moduri in care alte dispozitive de masurare sunt, pur si simplu, incapabile.

Sunt adesea foarte usoare si usor de utilizat. Fara o multime de piese in miscare, echipamentele de masurare care utilizeaza lasere sunt adesea relativ usoare.

Mai mult, din cauza componentelor electronice implicate, majoritatea dispozitivelor care incorporeaza lasere au afisaje digitale usor de citit, care sunt frecvent compatibile cu sistemele de date in retea.

Referinta este intotdeauna 100% dreapta. Este, la urma urmei, un fascicul laser. Nu putem sa avem nimic mai drept decat un fascicul de lumina.

Sunt mai rapide decat omologii lor analogici. Spatiile si substantele pot fi masurate aproape instantaneu.

Nbtrade.ro este furnizorul de incredere la care clientii pot apela in orice situatie!