‘’Hraneste’’ recoltele de legume cu ingrasamintele Mesplant

‘’Hraneste’’ recoltele de legume cu ingrasamintele Mesplant

Legumicultorii au invatat, din experienta personala, faptul ca nu este deloc usor sa ai in grija sute de metri sau hectare de teren, pe care cresc legume proaspete de tot felul. Trebuie mentionat inca de la inceput faptul ca trebuie investit timp, bani si energie in recoltele de legume, de cereale, chiar si de fructe, pentru ca altfel acestea fie nu vor rezista la boli, fie nu vor rezista la daunatori animali sau la buruieni (care pot deveni invazive). In agricultura moderna a zilelor noastre, nu mai sunt suficiente doar irigarea si fertilizarea cu ingrasamant natural, sunt necesare si ingrasaminte din comert, special concepute pentru a oferi plantelor tot ce au ele nevoie, mai ales acum cand terenurile tarii noastre au inceput sa sece de minerale si elemente nutritive si deja ne confruntam din ce in ce mai des cu zone desertificate, din cauza schimbarilor climatice.

Problema ingrasamintelor de calitate o poti rezolva usor cu ajutorul site-ului Mesplant: https://www.mesplant.ro/ingrasaminte – nu trebuie decat sa accesezi magazinul lor online si sa cauti in gama lor de produse ingrasamintele de care ai nevoie sau cele pe care ti le doresti. Mesplant este deja cunoscut pentru faptul ca:

 • Ofera cea mai variata gama de produse in domeniul agriculturii;
 • Are cel mai bun raport calitate – eficienta – pret la produsele din orice categorie ai alege;
 • Ofera servicii profesionale tuturor clientilor lor;
 • Produsele sunt certificate, deoarece vin de la distribuitori / producatori renumiti;
 • Gasesti mereu produse in stoc, astfel incat sa poti plasa comanda rapid, iar produsele sa iti fie livrate in cel mai scurt timp;
 • Daca produsele nu sunt, totusi, pe stoc, Mesplant iti va face o oferta de servicii si / sau preturi care sa compenseze pentru aceasta situatie.

‘’Hraneste’’ recoltele de legume cu ingrasamintele Mesplant si cu siguranta vei observa faptul ca acestea vor creste mult mai viguros decat de obicei. Solul, pe langa apa, este cel mai important element de care plantele legumicole si nu numai au nevoie pentru a creste, deci este ‘’obiectul muncii’’ celor care isi castiga traiul din agricultura. De aceea, daca detii o bucata de teren, dar aceasta este secata de micro si macroelemente, nu ezita sa fertilizezi si solul inainte de a fertiliza recoltele propriu zise, in caz contrar, semintele semanate sau rasadurile plantate nu cor da randamentul dorit, deoarece nu vor avea ce sa extraga din sol pentru a creste. Mesplant recomanda ingrasamintele pentru sol, utilizate in combinatie cu cele foliare, aplicate la intervalul de timp mentionate pe instructiunile de utilizare ale produselor lor.

Atentie! Aplicarea ingrasamintelor se va face conform instructiunilor de aplicare. Nu aplica o cantitate mai mare de produs, deoarece in exces poate fi toxic si provoaca efectul invers: uscarea sau arderea plantelor, caz in care pagubele materiale vor fi si ele destul de semnificative.

De ce sa alegi ingrasasmintele Mesplant? Deoarece sunt sigure si ofera o serie de avantaje pe care nu ai cum sa le treci cu vederea, mai ales daca esti agricultor sau legumicultor veteran si din asta iti castigi traiul zilnic:

 • Toti clientii care au colaborat cu Mesplant au fost si sunt multumiti, deoarece s-au convins ca legumele isi pastreaza aceeasi calitate chiar si dupa recoltare si vanzare, datorita faptului ca ingrasamintele au eliberare continua a nutrientilor, de durata;
 • Plantele se dezvolta semnificativ mai bine, deoarece beneficiaza constant de nutrientii necesari de care au nevoie (dar care pot lipsi din sol din varii motive) si leaga mai bine fructele – acest lucru duce la productii mai mari;
 • Fiecare produs din categoria ingrasamintelor contine pachetul complet de macro si microelemente, in functie de: tipul recoltelor, tipul solului, necesitati individuale;
 • Unele produse prezinta o compozitie foarte accesibila;
 • Rezultatele finale sunt garantate – vei avea parte de recolte bogate si viguroase cu rezultate care iti vor intrece asteptarile.

De ce sunt necesare ingrasamintele din comert? Stim toti ca pe vremea bunicilor, astfel de produse nu existau. Se folosea clasica piatra de var si cam atat. Insa atunci clima nu era la fel de pretentioasa ca in prezent si oamenii nu se confruntau cu schimbari climatice semnificative, care sa afecteze inclusiv compozitia solului. Asadar, erau suficiente apa si balegarul. In prezent, insa, lucrurile stau cu totul altfel si, prin urmare, si actiunile pe care le facem trebuie sa fie in concordanta cu schimbarile din jurul nostru – daca nu ne adaptam, atunci riscam sa ramanem in urma, iar acest principiu se aplica in orice tip de afacere (indiferent de domeniul de activitate) sau mod de viata. In ceea ce priveste legumicultura si nu numai, poti sa tii pasul cu Mesplant, pentru ca ei aduc intotdeauna doar ce este mai bun pe piata!

Legumicultura nu mai are nici un secret pentru echipa Mesplant, care si-a propus sa ofere clientilor tot ce este mai bun in materie de produse pentru acest domeniu de activitate, de la seminte premium de plante legumicole, pana la ingrasaminte, pesticide sau chiar materiale de constructii pentru sere si solarii, astfel incat toti oamenii pasionati de acest domeniu sa poata sa se bucure de aceasta activitate fara probleme si, cel mai important, fara sa cheltuie o avere pentru a obtine recolte bogate si viguroase. Este, fara doar si poate, cel mai bun partener de drum pentru agricultori, legumicultori si pasionati, pentru ca ofera tot ce este mai bun la cele mai bune preturi – o combinatie de servicii pe care nu ai cum sa le refuzi, pentru ca ofera o serie de avantaje demne de luat in considerare.