Inter-conectat: propria rețea de difuzare cu ajutorul adaptoarelor Bluetooth

Dacă vă doriți să vă bucurați de beneficiile tehnologiei Bluetooth, dar nici mașina dumneavoastră, nici televizorul sau boxele calculatorului nu o au, o soluție bună este reprezentată de adaptoarele Bluetooth. Creând legătura dintre două sisteme, sistemul audio al mașinii, de exemplu, și telefon (care are funcția Bluetooth), permite ascultarea muzicii, cât și realizarea apelurilor în deplină siguranță pentru șofat, prin opțiunea handsfree. Astfel încât, ascultarea muzicii preferate în mașină, din telefonul dumneavoastră, este mai ușoară ca oricând.

Beneficiile adaptoarelor Bluetooth pot fi însă extinse, oferindu-vă posibilitatea ca, prin intermediul funcției „broadcast”, să puteți conecta până la 100 de căști către laptopul, calculatorul sau telefonul dumneavoastră. Imaginați-vă acest proces ca fiind asemănător felului în care dați share unei postări pe Facebook și o faceți vizibilă tuturor prietenilor. Dacă aveți, de exemplu, într-o cameră un set de boxe fără funcția Bluetooth, cumpărați un adaptor, activați Bluetooth la telefon, le conectați. Mai apoi, prin intermediul „broadcast”, în camere diferite, dumneavoastră și familia puteți asculta aceeași muzică, bucurându-vă împreună și desfășurându-vă activitățile fără să fiți constrânși de distanță. Fie că lucrați la birou, citiți, meditați, faceți curățenie, aveți propria rețea de difuzare, modernă și accesibilă, pentru că adaptorul vă permite să folosiți acele device-uri pe care le aveți deja la îndemână, legându-le unele de altele prin intermediul tehnologiei Bluetooth.

Mici, compacte, pot fi folosite și peste 15 ore ore doar cu o singură încărcare, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de muzica preferată și să nu schimbați sistemele audio deja existente (cum ar fi cel al mașinii), ci să-l completați cu un adaptor. Dacă vă doriți să urmăriți un concert de muzică clasică difuzat la televizor, dar să folosiți căștile Bluetooth pe care le aveți, acest adaptor vă va permite să faceți legătura între ele. Căștile vor reda finețea sunetelor concertului, iar dumneavoastră vă veți putea bucura de o audiție intimă, clară, cu respectarea fidelă a naturaleței muzicii.

În mașină, utilitatea adaptoarelor Bluetooth se relevă prin intermediul a două beneficii majore pe care le aduc. În primul rând, adaptorul permite să vă conectați la propriul telefon, să ascultați muzica pe care o aveți pusă deoparte, care vă place, fără să depindeți de programul unui post de radio. În al doilea rând, prin intermediul funcției handsfree puteți realiza apeluri în deplină siguranță pentru șofat, vorbind liber, fără să fiți distrași și putând să conduceți cu grijă spre destinație. Evitați astfel tentația de a ține telefonul la ureche, de a căuta căștile și a încerca să descâlciți firele, lucruri care contravin legii, dar vă și pun în pericol.

Conectați sisteme diverse prin intermediul adaptoarelor Bluetooth și bucurați-vă astfel de experiențe unice, în mașină, la birou sau la serviciu, ușor și ieftin, fără cheltuieli suplimentare. Stabilitatea conexiunii, mărimea redusă a adaptoarelor, prețul lor mic, compatibilitatea crescută cu diverse sisteme existente pe piață, sunt doar câteva dintre