Lilium Residence, locul in care iubitorii de liniste si de frumos isi cumpara case

Lilium Residence, locul in care iubitorii de liniste si de frumos isi cumpara case

Din cele mai vechi timpuri se acorda o atentie speciala alegerii unui loc de casa. Specialistii din constructii stiu despre ce este vorba, fiindca sunt terenuri incapatanate care se surpa si s-ar repeta istoria din balada populara Monastirea Argesului: ce s-ar contrui ziua, s-ar surpa noaptea. Sunt si terenuri pe care se aduna apa, iar cand ploua se transforma in balti.

Cumparatorul vede constructia edificata si nu stie cat efort sta in spatele vilei pe care o admira si de care se bucura, dar are si el criteriile sale cand alege locatia. Omului modern i-au crescut pretentiile, prin urmare, cand alege locul in care se afla casa/vila/apartamentul sau garsoniera sa este atent la urmatoarele detalii:

-drumul sa fie aproape si sa fie in perfecta stare. Gropile ii rup masina, in timp ce noroiul o murdareste si strica vopseaua. Fie ca merge pe jos, fie cu masina, cumparatorul doreste sa stie ca ajunge bine acasa pe orice timp.

-iluminatul stradal sa fie functional. Din cauza intunericului se pot produc accidente grave, de aceea becurile de pe strada trebuie sa fie aprinse de cum se intuneca, pana se face dimineata.

-terenul sa fie aproape de toate utilitatile: electricitate, apa , gaz, canalizare. Sunt oameni care si-ar face case de vacanta sau chiar locuinte in pustietati, dar din cauza lipsei confortului renunta. Pentru iluminat ar trebui sa faca alte investitii costisitoare, cum ar fi cumpararea unui generator, iar acesta consuma benzina sau motorina.

-in apropiere sa fie locuri prin care sa se poata face plimbari: parcuri, muzee, lacuri, paduri. Aceste elementa ale naturii reusesc sa tina poluarea departe de zona.

-nu sunt cimitire, abator, groapa de gunoi in apropiere, fiindca sunt deprimante sub toate aspectele. Cimitirul inseamna multa tristete, iar groapa de gunoi aer viciat.

Conteaza mult ceea ce se vede pe geam dimineata. Una este sa se vada 34 de vile dragute, toate ingrijite, placut colorate si alta este sa se vada blocuri vechi de pe care cade tencuiala, curti parasite sau munti de gunoaie. Diminetile care incep intr-un decor de vis sunt ca niste promisiuni ca zilele acelea vor fi fericite, in timp ce cele care incept trist exercita un efect traumatizant lent si suparator asupra celor condamnati sa vada aceste tablouri sumbre.

La fel de important este sa se ajunga repede la farmacii,  la supermarket, la piata si la aeroport.

In alegerea unei case se procedeaza de la exterior catre interior, iar Lilium Residence corespunde din toate punctele de vedere.

Omul modern are nevoie ca punctele de interes sa se afle la distanta mica, iar peisajul sa fie de vis, in timp ce terenul sa fie de cea mai buna calitate.

De asemenea, ii sunt necesare locuri de parcare pentru masina personala si pentru masinile celor care vin sa il viziteze. Si acest criteriu este bifat, fiindca fiecare dintre cele 34 de vile din complex se vinde cu doua locuri de parcare incluse in pret.

Inspectarea vilelor va fi un prilej de maxima bucurie. Cochete, avand dimensiuni generoase, ele reusesc sa isi cucereasca viitorul proprietar de la parter. Bucataria este spatioasa si plina de lumina. Se poate lucra in voie in ea. Bucatariile mici parca strivesc gospodinele.

Tot la parter se afla si camera de depozitare, livingul si una dintre bai.

La tara, fiecare gospodar investeste in cate o anexa, aici camera de depozitare este sigura si se afla sub cheie, cand ai casei pleaca departe.

La etaj se afla cele trei dormitoare: dormitorul matrimonial si cele destinate copiilor sau oaspetilor, dupa caz. Toate sunt primitoare si au si bai ca oamenii sa nu se deranjeze unii pe altii. Nu lipsesc terasa si balconul, dar nici podul casei.

Mai este si gradina cu plante si gazon pusa la punct ca posesorul casei sa se bucure in voie de ea.

Apa curenta este din belsug si are presiunea necesara ca electrocasnicele sa functioneze, vilele sunt racordate la energie electrica si sunt autonome in ceea ce priveste consumul si caldura.

In afara centralelor proprii si a caloriferelor, exista si incalzire prin pardoseala de care persoanele care vor sta in casa in zilele racoroase vor fi multumite pe deplin.

Nevoia de caldura in case este din ce in ce mai mare, fiindca se pare ca in Romania au ramas doua anotimpuri: unul foarte cald si unul in care este nevoie de caldura in case si de haine groase.

In aceste conditii este bine ca omul sa decida cand sa dea drumul la caldura si cand sa o opreasca, stiind cat poate sa suporte organismul sau.

Multi cumparatori programeaza o vizita in acest complex rezidential, sedusi de padurea din zona, de lac, de aspectul vilelor gata finisate si al gradinilor de langa ele care sunt amenajate.

Sunt zile in care agentul imobiliar primeste 10 potentiali cumparatori care analizeaza fiecare aspect din cele relatate mai sus si isi exprima interesul de a cumpara una dintre aceste bijuterii arhitecturale, fiindca se pot programa vizite la fata locului.

Vilele acestui complex sunt la mare cautare, de aceea cine indrageste locul si confortul oferit de ele, sa se grabeasca  inainte de a fi prea tarziu.

Din acest loc se poate ajunge in mai putin de 20 de minute in zonele renumite ale Bucurestiului, la aeroport, in centrele comerciale, unde doreste omul sa ajunga.

Acest loc este retras de aglomeratie si in acelasi timp conectat la orasul care pulseaza de viata si ofera atat de multe oportunitati economice, culturale, educationale si de petrecere a timpului liber.

Lilium Residence este gandit pentru lumea boema a epocii moderne care doreste sa aiba totul.