Buldoexcavatoare si utilaje electrice de la producatori autorizati !

Buldoexcavatoare si utilaje electrice de la producatori autorizati !

Buldoexcavatorul este o masina care a fost creata in 1953 de Joseph Cyril Bamford, care a atasat bratul unui excavator la spatele unui tractor cu un incarcator.

Scopul crearii sale a fost imbunatatirea cladirilor: excavarea, transportarea molozului sau demolarea peretilor. Si asa s-a format buldoexcavatorul, cu o lopata de incarcare (cupa) in fata si o mica carcasa in spate.

In plus, unul dintre atuurile acestui vehicul este ca poate fi folosit in constructii urbane si rurale, transport de materiale, curatare urbana, sapat santuri etc.

Cunoscut precum „Cutitul elvetian” al constructiei, buldoexcavatorul este un echipament 2 in 1 in partea financiara, deoarece este rentabil si necesita putina intretinere.

In prezent, masina este echipata cu mai multe unelte care pot fi adaugate, precum furci, lame, ciocane hidraulice, santuri, clesti, maturi hidraulice, printre altele. Profesionsitii care sunt cautare de utilaje electrice si buldoexcavatoare de cea mai buna calitate pot accesa site-ul retutilaje.ro pentru informatii complete despre ofertele prezente pe pagina lor web!

Functiile pot fi impartite intre lopata frontala care transporta diferite materiale pe santier, indepartarea resturilor mici pana la mari si incarcarea pamantului, de exemplu.

Cupa din spate poate demola pereti, stalpi, diverse constructii, precum si sapa santuri, gropi si aseaza conducte.

Pe langa activitatea de nivelator de teren si indeplinirea rolului de curatare, face si lucrari de intretinere a strazilor, retelelor fluviale si canalizarii.

Buldoexcavatorul are o structura completa cu motor diesel, transmisie, sistem hidraulic, sistem electric, osii cu tractiune 4×2 sau 4×4, care ofera mai multa putere pentru depasirea obstacolelor si viteza in transportul materialelor.

Iar in ceea ce priveste functionarea, este o masina care, de la inceput, a fost recunoscuta pentru ca nu este atat de complexa.

Atunci cand alegeti optiunea cu anvelope, de exemplu, agilitatea de locomotie pe teren plat este mai mare. Cu capacitatea de a ajunge la 45 de kilometri pe ora, ajuta la economisirea timpului, pe langa asigurarea derularii la timp a lucrarii.

Buldoexcavatoarele cu senile sunt utilizate pe terenuri greu accesibile, unde nu exista nivelare. Aceasta inseamna ca utilizarea lor faciliteaza mobilitatea echipamentului pe sol, spre deosebire de anvelopa, care s-ar putea bloca sau pur si simplu nu se misca in functie de materialul sau.

Aranjarea si reglarea scaunului, cotierei si bancii in pozitia cea mai potrivita pentru coloana vertebrala este ideala pentru ca operatorul sa ajunga confortabil si in siguranta la toate pedalele si parghiile pana la terminarea lucrarii.

Cu cat masina este mai confortabila, cu atat persoana care o foloseste va fi mai productiva. Si datorita imbunatatirii echipamentului, munca este facilitata in eficacitatea livrarii.

De-a lungul timpului, instrumentele au fost modificate si adaptate nevoilor specifice fiecarei zone. Astfel, procesul de evolutie continua sa apara pentru a aduce mai mult confort si agilitate celor care vor conduce. Buldoexcavatorul este echipamentul care vine cu mai multe optiuni, astfel incat sa fie functional pe santier. Ele pot fi utilizate atat in proiecte de constructie urbana, cat si in proiecte de excavare mai mici, cum ar fi alimentarea echipamentelor de constructii, transportul materialelor de constructie si pavajul asfaltului.

Ele pot fi utilizate atat in  proiecte de constructie urbana, cat si in proiecte de excavare mai mici, cum ar fi alimentarea echipamentelor de constructii, transportul materialelor de constructie si pavajul asfaltului.

Mutabilitatea si adaptabilitatea sunt cateva dintre principalele puncte pozitive care fac echipamentul sa iasa in evidenta.

Considerate drept „linia galbena”, buldoexcavatoarele apartin grupului de masini care lucreaza in miscarea pamantului, precum: incarcatoare pe roti, motogredere, excavatoare hidraulice, printre altele care au mai multe aplicatii pentru a actiona atat in domeniul constructiilor, cat si pentru infrastructura.

Cu alte cuvinte: echipamentele acestei linii pot imbunatati capacitatea si pot ajuta mai mult la constructia lucrarii.

Considerata un accesoriu indispensabil pentru executarea de servicii precum lucrari de terasamente si pregatirea terenului pentru constructii, lama ajuta cu agilitate datorita utilitatii sale. Fara acest instrument, munca devine complicata, deoarece sarcina este sa taiati solul intr-un mod mai practic. Cu cat intretinerea efectuata pe lama este mai buna, cu atat performanta masinii si rezultatul muncii sunt mai bune.

Cele principale pot avea urmatoarele dimensiuni: 1129 mm lungime si 8 mm latime, care pot varia in functie de lama folosita. Acest material poate fi adaptat la diferite buldoexcavatoare. Este o unealta complementara care ajuta la incarcarea lamelor pentru a sparge soluri compacte si a taia pietre, minereuri si diverse elemente utilizate in lucrarile de terasament. Este cunoscut si sub numele de ripper sau scarificator.

Materialul este realizat din otel pentru o rezistenta mai mare, facilitand curatarea piesei, fiind ideal pentru o mai mare precizie in forarea solului, conferind mai multa agilitate muncii operatorului in excavatie.

Gheara excavatorului are o instalatie simpla adapostita in lopetile echipamentelor, ceea ce garanteaza o performanta buna.

In plus, unealta faciliteaza transportul materialului taiat, precum pietrele si argila. Dintii sunt folositi pentru taierea si transportul pietrelor, pamantului si minereurilor.

Sunt puternice si dure pentru a face treaba eficient, deoarece majoritatea sunt fabricate din otel carbon aliat cu mangan si crom nichel molibden.

Functia principala a dintilor este aceea de a permite o mai buna patrundere a echipamentului in pamant, pe langa protejarea marginii galetii, prevenind uzura si indoirea, sistem care ii creste durata de viata utila.

In functie de marca produsului, acestea pot fi auto-ascutite, facandu-le mai ascutite pe masura ce sunt folosite.

Iar pentru a lucra cu toata capacitatea, in functie de model, acesta trebuie sa fie bine reglat si cu un adaptor care trebuie fixat intre dintii cupei. Ofera putere si precizie pentru a va indeplini sarcinile, pe langa faptul ca serveste drept protectie pentru marginea cupei.