Modele de portofele perfecte pentru orice nevoi

Modele de portofele perfecte pentru orice nevoi

La prima vedere ai putea crede ca este foarte usor sa alegi un model de portofel dar, in realitate, vei ajunge usor la concluzia ca pe piata vei putea gasi o diversitate mare. Incepand de la portofele barbati din piele pana la portofele din piele ecologica si alte materiale, de la cele mai calitative pana la cele mai putin calitative, optiunile sunt practic nelimitate.

Pentru a alege un portofel perfect trebuie sa tii cont si de preferintele personale dar si de cateva aspecte care tin de calitatea produsului precum detaliile, materialul din care este fabricat, etc. Exista numeroase tipuri de portofele barbati din care sa alegi iar noi am creat o lista cu cateva modele care sunt esentiale si de mare ajutor pentru o purtare zilnica.

Portofele barbati duble

Un prim model foarte popular in cazul barbatilor este modelul de portofel dublu. Acest model de portofele barbati este subtire si are doua sectiuni. Pentru a inchide portofelul trebuie doar sa il pliezi. Dezavantajul este acela ca ofera un spatiu de depozitare mai mic pentru carduri si carti de vizita. Dar, avand in vedere ca tehnologia moderna permite ca nici macar sa nu fie necesar sa ai cardul la tine, gratie tehnologiei NFC acest lucru nu prea mai poate fi considerat un inconvenient.

Portofele barbati triple

Portofelele triple, putin mai groase decat modelul precedent, are trei sectiuni si se poate plia de doua ori. Pot sa fie si mai subtiri dar acest lucru depinde de fiecare producator in parte. Deoarece este impartit in trei sectiuni vei avea un spatiu mai generos pentru carduri si pentru carti de vizita. Sunt considerate a fi modelele cele mai practice si, desi nu se potrivesc atat de bine sa fie tinute in buzunarul din spate al pantalonilor este un model foarte apreciat.

Portofele speciale pentru cecuri

Se mai pot gasi portofele speciale pentru cecuri care sunt mai mult decat o simpla coperta pentru carti de cecuri. Un portofel bun pentru cecuri va avea un compartiment special pentru cecuri si compartimente speciale pentru carduri si cartea de identitate. Sunt deosebit de practice intrucat nu te obliga sa indoi aceste documente importante.

Portofele de calatorie

Portofelele pentru calatorie sunt ideale pentru barbatii care calatoresc foarte mult si trebuie sa aiba intotdeauna la indemana pasaportul, biletele de calatorie sau cartea de identitate. Sunt denumite si portofele pentru pasapoarte deoarece au marimea ideala pentru a-l putea depozita.

Portofele subtiri pentru barbati

Se mai pot gasi pe piata portofele subtiri care sunt ideale pentru lucruri cu volum mic. Acest model are incorporate si o fereastra pentru cartea de identitate iar pe spate se pot gasi sloturile pentru carduri si un spatiu in care se mai pot depozita facturi sau alte documente importante. Daca este nevoie de mai mult spatiu atunci acest model nu este recomandat. Este mai degraba potrivit pentru cei care prefera sa porneasca la drum in fiecare zi cu mai putine lucruri.

Acestea au fost cateva dintre cele mai populare modele care se gasesc la ora actuala pe piata. Este important sa alegi un model care iti indeplineste toate nevoile si iti ofera suficient spatiu de depozitare pentru toate lucrurile tale.