Vrei sa fumezi medicinal? Incearca un vaporizator!

Vrei sa fumezi medicinal? Incearca un vaporizator!

Orice fumator pasionat ar trebui sa detina un vaporizator. Cu siguranta si tu ai prieteni care vapeaza si, probabil, esti curios sa incerci acest device care iti promite un fumat mai sanatos.

Motivul pentru care se spune ca acest dispozitiv genereaza fumatul medicinal consta in modul de functionare al aparatului. Acesta converteste tutunul sau amestecul de ierburi in vapori, iar astfel dispar compusii toxici rezultati din arderea tutunului.

Daca vrei sa alegi un vaporizator de calitate, care sa te tina mult timp, investeste intr-unul dintre cei oferiti de magazinul www.legalizeit.ro. Aici te asteapta o gama variata de vaporizatoare pentru ierburi, tutun si alte plante. La fiecare achizitie din aceasta categorie, primesti un cadou surpriza in magazin!

Toate modelele din oferta folosesc tehnologie de ultima ora, fiind fabricate de catre producatori renumiti la nivel international. Cateva exemple din aceasta categorie sunt: Firefly, Storz and Bickel, Arizer, Flowermate sau Crafty.

Totodata, poti opta pentru un device care sa iti satisfaca nevoile si sa fie compatibil cu stilul tau de viata. In functie de modul in care iti petreci timpul si cat de mult iti place sa vapezi, poti alege intre un model desktop, portabil sau mecanic.

Astfel, nu a fost niciodata mai usor sa gasesti ceea ce ti se potriveste mai bine. Descopera, in lista de mai jos, care sunt cele mai bine vandute vaporizatoare din magazinul Legalizeit.ro.

  1. Vaporizatorul “XMAX” V2 Pro

Perfect pentru incepatori, acesta este compatibil cu tutun, ierburi uscate, ulei si ceara. Exista 5 nivele de temperatura, indicate pe afisaj. Pentru a fi mai usor identificate, acestea sunt diferentiate cromatic.

Lumina LED-ului palpaie in timpul incalzirii si se stabilizeaza odata ce temperatura ajunge la nivelul selectat de tine. Astfel, cele cinci nivele sunt:

– 180 ° C: rosu;

– 190 ° C: albastru;

– 200 ° C: verde;

– 210 ° C: violet;

– 220 ° C: alb.

In pachet, sunt incluse urmatoarele: 1 cablu de incarcare cu port USB, 1 adaptor de alimentare standard UE (intrare: 100-240V, iesire: 5.0V), 1 mouthpiece, 1 cilindru pentru ulei/ceara, 1 dabber, 4 screens, 1 perie, 1 penseta. Dupa 3 minute in care nu a fost utilizat, vaporizatorul se opreste singur, iar pe afisaj apare semnul CE.

2. Vaporizator “Storz & Bickel” Mighty

Utilizarea acestui device este facilitata de butoanele plus/minus si de display-ul LED. In momentul in care dispozitivul ajunge la temperatura selectata de tine si este gata de utilizare, acesta vibreaza de doua ori. De asemenea, temperatura poate fi reglata in timpul vaporizarii.

Accesoriile acestui device includ: adaptor de alimentare, pad lichid, perie de curatare, moara pentru plante, echipament de umplere si un set de inele pentru etansare de schimb. Cu o garantie de 2 ani, acesta isi merita titlul de cel mai bun produs dry herp din lume!

3. Vaporizator “Boundless” CFV

Acesta este unul dintre putinele vaporizatoare pentru ierburi uscate care functioneaza cu incalzire completa prin convectie. Acesta incalzeste aerul complet inainte sa interactioneze cu plantele aromatice. Rezultatul este un abur bogat si foarte gustos.

De asemenea, timpul de incalzire este foarte scurt (30 de secunde). La fel se intampla si in cazul timpului de incarcare a bateriei, care dureaza 2 ore. Astfel, vaporizatorul tau este complet incarcat si gata de a fi folosit!