Noile iPhone13 in premiera la Quickmobile!

Noile iPhone13 in premiera la Quickmobile!

Numai este niciun secret ca Apple lanseaza o noua gama de telefoane iPhone, iar Quickmobile.ro este magazinul care le va aduce in premiera in Romania. Noile iPhone 13 vor urma linia inceputa de modele precedente iPhone 12, iar clientii vor putea beneficia de urmatoarele alegeri: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max.

S-a vorbit foarte mult si despre noul procesor care va fi integrat in noile iPhone 13!

Modelul A15 este un procesor construit pe procesul de 5nm cu un GPU cu 5 nuclee in modelele pro, un motor Neural mai rapid si un ISP avansat. Apple spune ca noul procesor rezulta din eforturile de colaborare pentru a da viata ideilor, nu doar pentru a atinge un alt obiectiv specific.

Ce avantaje aduce aceasta noua tehnologie?

Viteza creste si progresele in inteligenta de invatare automata permit multe noi fapte de calcul, cum ar fi Neural Engine care calculeaza 15,8 trilioane de operatii pe secunda. Apple spune ca acest lucru permite functii precum noul mod cinematografic si stilurile fotografice.

Apple a diferentiat A15 Bionic intre modelele standard de iPhone si cele pro. Compania nu a intrat in prea multe detalii, dar GPU-ul cu 5 nuclee pare diferentiatul cheie. Unele caracteristici noi precum inregistrarea ProRes sunt limitate la dispozitivele pro datorita diferentei de putere de calcul.

Quickmobile.ro este primul magazin care va aduce in premiera telefoanele incepand cu data de 17 Septembrie, disponibile in magazinul online!

Ce alte caracteristici importante mai includ noile iPhone 13?

MagSafe ramane o caracteristica principala in gama iPhone 13. Setul de caracteristici nu s-a schimbat, desi Apple este fericit sa promoveze gama de accesorii in expansiune pentru sistem.

Deoarece MagSafe este universal, utilizatorii nu vor trebui sa achizitioneze noi accesorii pentru compatibilitate cu noile iPhone-uri, cu exceptia unor cazuri izolate. Incarcatorul MagSafe, portofelul si bateria MagSafe functioneaza super bine.

Apple a anuntat o actualizare a portofelului MagSafe care permite utilizarea retelei Find My pentru a-l localiza. Acest lucru nu reproduce functionalitatea unui AirTag, dar alerteaza iPhone-ul cu privire la ultima locatie de atasament pentru a ajuta utilizatorul sa il gaseasca.

La ce se pot astepta clientii care cumpara modelul iPhone 13 Pro Max?

Modelul iPhone 13 Pro Max se separa de dimensiunea sa. Afisajul de 6,7 inci utilizeaza aceeasi tehnologie ProMotion pentru reimprospatarea de 120Hz pe ecranul sau OLED.

Dimensiunea mai mare inseamna o baterie mai mare si cea mai lunga durata de viata a bateriei pe un iPhone. In unele generatii de iPhone, cum ar fi iPhone 12 Pro Max, Apple ofera o caracteristica speciala dispozitivului emblematic de diferentiat. Cu toate acestea, in acest an, singurii diferentiatori sunt dimensiunea ecranului si durata de viata a bateriei.

Telefoanele Apple au demonstrat inca de la primul model lansat pe piata consumatorilor ca pot fi gadget-uri durabile ce pot procesa operatiuni de multitasking cu mare usurinta! In fiecare an, tehnologia Apple face noi progrese aducand viitorul tot mai aproape in mainile utilizatorilor. Noile telefoane iPhone 13 nu sunt doar gadget-uri nemaipomenite pentru cei care doresc sa execute task-uri in afara biroului, insa si instrumente formidabile pentru copii si studenti.

Momentul mult anticipat de multi in sfarsit a sosit iar magazinul Quickmobile este cel care aduce bucurie pe chipul fanilor companiei Apple. Pe langa performante si eleganta sporita anoului Iphone 13 va putea fi sincronizat si mai usor cu restul device-urilor Apple.

Magazinul Quickmobile este un brand indragit de profesionisti si cunoscatori, deoarece pe platforma site-ului cumparatorii gasesc ultimele noutati in materie de gadget-uri si produse din aceasta categorie. De asemenea, Quickmobile ofera clientilor programul de afiliere ce este unul extrem de avantajos!