Pantofii cu toc sunt inlocuiti cu cizme cu tinte

Pantofii cu toc sunt inlocuiti cu cizme cu tinte

Incaltamintea pentru sezonul rece da multe batai de cap femeilor pasionate de tocuri. Daca pana toamna tarziu au reusit sa puna in picioare ghete sau pantofi cu toc, in sezonul rece cand este zapada peste tot, vor trebui sa renunte la tocurile lor favorite. Este evident de ce nu pot purta tocuri pe zapada, insa asta nu inseamna ca nu pot face ca tinuta lor de iarna sa arate impecabil.

In loc de pantofi stiletto si ghetute cu toc, pot recurge la cizme cu tinte sau chiar ghete, care se poarta in acest sezon.
Incaltamintea cu tinte este foarte frumoasa si ajuta la completarea unei tinute de birou intr-un mod elegant.
Daca stiu ce sa aleaga din rafturile pline de incaltaminte, femeile pasionate de moda si stil, isi pot compune chiar si in sezonul rece, tinute de invidiat.

Trebuie insa sa aleaga cu grija, pentru ca incaltamintea cu tinte nu trebuie sa aiba doar un aspect frumos, ci trebuie sa le protejeze picioarele de frig si zapada. De asemenea, un toculet cat de mic, le poate pune in dificultate atunci cand merg prin zapada. Deci trebuie sa renunte la tocuri in totalitate si sa aleaga o pereche de cizme cu tinte cu talpa joasa si care nu aluneca. Un material precum pielea este cel mai potrivit pentru cizme sau ghete, pentru ca nu permite patrunderea zapezii, iar daca perechea respectiva are si blanita pe interior, cu siguranta picioarele nu vor simti frigul sau umezeala. Mai exista si posibilitatea de a purta cizme de cauciuc fashion, insa pentru conditii extreme nu sunt chiar recomandate. Cizmele din cauciuc nu protejeaza foarte bine picioarele de frig.

Se pot bucura insa de tocuri la evenimente speciale, mai ales ca luna decembrie este plina de petreceri si sarbatori. Si daca totusi nu pot renunta la tocuri, pot face un compromis, si pot merge pana la munca incaltate in cizme, iar la birou isi pot pune in picioare pantofii preferati.