Patul care sa iti ofere un somn bun dar si un spatiu util de depozitare

Patul care sa iti ofere un somn bun dar si un spatiu util de depozitare

Cand ne gandim la pat ne gandim la somn. O activitate pe care, indiferent de varsta dar mai ales o data cu atingerea a 30 de ani, am vrea sa o realizam cu fiecare ocazie, nu numai pe timp de noapte dar si ziua, cand simtim ca avem nevoie de o pauza, ca vrem sa ne desprindem de orice altceva si sa nu ne mai afecteze niciun zgomot sau alt aspect suparator.  Iar pentru un somn cat mai bun, cum altfel sa fie patul decat cat mai confortabil, placul la atingere si calduros. Chiar si in zilele toride de vara, parca tot asta cautam iar daca in camera avem si un aparat de aer conditionat, fara indoiala ca preferam sa dormim inveliti.

Un dormitor este un spatiu ceva mai privat, destinat doar anumitor persoane si astfel, si alegerile pentru obiectele de mobilier, decoratiuni si alte aspecte utile sunt facute doar in functie de preferintele acelor persoane. Desigur, putem spune asta pentru toata locuinta insa in ceea ce priveste baia, bunacaria sau mai ales livingul facem alegeri care sa fie nu numai frumoase din punct de vedere estetic ci si utile, pentru noi dar si pentru altii, membrii ai familiei sau invitati, cand este cazul.

Exista multe situatii in care, si in apartamente sau case noi, un dormitor nu este realizat pentru a fi stat de spatios ca alte camere si astfel, pentru mobilarea sa trebuie alese elemente care sa se integreze bine in spatiul pe care il avem la dispozitie. Pe de alta parte, chiar daca spatiul este suficient de mare insa ne dorim ca o parte din acesta sa fie liber, ajungem sa facem aceleasi alegeri, ceva care sa ocupe cat mai putin spatiu si sa ofere utilizari multiple. Pentru asta, o alegere excelenta este reprezentata de un pat cu lada de depozitare inclusa.

Ca si aspect, nu este cu nimic diferit de un pat normal, cu simpla mentiune ca sub saltea exista un spatiu de depozitare ce se poate intinde pe toata suprafata sau care pot fi structurat in mai multe sectoare, utilizabile sau nu. De la un model la altul, spatiuld e depozitare poate fi accesat fie prin ridicarea saltelei si a sistemului de sustinere a acesteia. Nu trebuie sa va faceti griji ca ar fi grea, patul avand sisteme de prindere care ajuta de asemenea la o ridicare usoara a asaltelei atunci cand vrem sa avem acces la spatiul de depozitare iar acesta va ramane ridicat asemeni capotei unei masini. De asemenea, exista si sertare ce pot fi scoate in afara, pe de o parte a patului sau pe ambele parti, astfel incat, acolo unde este vorba despre un pat dublu, matromonial, ambii parteneri sa aiba la dispozitie propriul spatiu.

Un pat cu depozitare sau modelul de pat cu lada permite depozitarea lenjeriilor, ca un singur exemplu dintre multele pe care putem sa le oferim. O alta utilizare a lazii ar fi accea pentru hainele normale, pe care le purtam zi de zi sau la munca, lenjerii de par, huse, perne si asa mai departe. Un astfel de spatiu poate inlocui cu succes un dulap mic si astfel, putem renunta la acela si vom obtine in dormitor un spatiu liber mai mare.

Foarte multe modele de paturi cu lazi de depozitare pot fi gasite in magazinul Domicilio, la preturi foarte bune, luand in considerare calitatea si eficienta acestora. De la un model la altul, si aspecte precum salteaua pot fi incluse sau nu. Nu este insa caz de ingrijorare pentru ca si astfel de articole pot fi gasite usor intr-un magazin specializat, exat pe marimea patului ales.

Multi si-ar pune problea rezistentei patului, a partii superioare mai precis, aceasta fiind suspendata, pentrua face loc spatiilor de depozitare. Sunt utilizate insa sisteme de prindere si suspendate moderne si foarte durabile, flexibile si care permit acces facil la lada. Fie ca vorbim despre un pat de o persoana sau de doua persoane, de dimensiuni mai mari, acesta va rezista mult timp si va oferi mereu acceasi eficienta.

Materielele din care sunt realizate paturile disponibile in magazin variaza insa toate sunt de inalta calitate, de la cele pentru structura patului pana la tapiterie si mai ales sistemele de prindere si picioarele de sustinere care in cazul oricarui model trebuie sa fie cat mai puternice. In magazin, prin imaginile expuse, sunt alese diverse culori si pentru saltele, cearsafuri si lenjerii astfel incat sa ofere o idee cat mai buna despre combinatiile de culori ce pot fi realizate si care dintre acestea ar arata cel mai bine, asta in functie si de decorul dormitorului clientilor.

Exista desigur si paturi cu somiera fixa, pentru cei ce nu au nevoie sau nu isi doresc un astfel de spatiu de depozitare, somiera fiind practic spatiul in care se aseaza salteaua, pe care noi dormim. In ambele cazuri, calitatea este garantata iar preturile accesibile. Acestea sunt usor de curatat si intretinut, mai ales daca ne place sa avem o casa curata, ingrijita.

Prin alegerea unei saltele de o calitate la fel de buna, nici nu vom simti diferenta intre un pat cu lada de depozitare si unul cu somiera fixa, in materie de confort si calitate a somnului, in cazul celor mai multe modele, salteaua fiind cea care defineste aceste aspecte indiferent de designul patului si de materialele din care acesta este realizat.