Scoala de soferi Brasov care nu vinde brasoave | InstructorulTau.Ro

Scoala de soferi Brasov care nu vinde brasoave | InstructorulTau.Ro

Ai apasat enter cu scepticism dupa ce ai scris Scoala de soferi Brasov , nu-i asa? Pentru ca stii foarte bine cat de departe te duce un mic efort de PR. Nu te putem contrazice, insa stii unde se opreste influenta unei bune promovari? Acolo unde mergi la fata locului, sa te convingi tu insuti. Acolo nimeni nu va putea masca o masina ponosita sau un angajat blazat. Acolo nimeni nu poate mima cu convingere pasiunea pentru lucrul bine facut. Acolo lucrurile se constata cu ochiul liber si se si simt.

 

Eu asa am procedat. Am mers la scoala de soferi InstructorulTau.ro fara vreo asteptare, invatat, ca romanul, sa ma feresc de dezamagiri. Si tot ca romanul am ajuns sa ma mir de lucruri care ar trebui sa fie normale, dar nu sunt. Spre exemplu de oamenii care se gandesc la confortul clientului, nu la cum le-ar fi lor mai usor. Care sunt dispusi sa investeasca bani in asta, implementand un sistem de cursuri online si care isi asuma hatisul birocratic al programarii elevilor pentru examen. Care fac, pe langa cele de mai sus, efortul de a fi mereu zambitori, mereu bine informati, mereu deschisi dialogului, chiar si cand li se cer lucruri, nu doar cand se emit laude.

M-au invatat prost oamenii astia. M-au facut sa cred ca am putea beneficia de servicii de calitate in orice domeniu, atata timp cat concurenta loiala obliga la o selectie naturala pe criterii de calitate. Din pacate, am cazut de sus, pentru ca un alt exemplu asemanator nu am mai intalnit. Din fericire, ei sunt tot profesionisti, tot amabili, tot cei mai buni. Iar asta este pentru mine o raza de speranta. Deci daca vreti carnet, dar si o schimbare de perspectiva, ei sunt ceea ce cautati, va asigur.