Serviciul rent a car este util in orice situatie!

Serviciul rent a car este util in orice situatie!

Serviciul rent a car a devenit aproape indispensabil pentru locuitorii Capitalei, a caror viata este din ce in ce mai aglomerata. Atunci cand inchiriezi o masina, acets lucru poate fi facut in scopuri profesionale sau in scopuri de recreere. Un studiu facut in mai multe tari din Uniunea Europeana indica multiplele avantaje ale serviciului rent a car. Spre deosebire de proprietarii de masini, cei care prefera sa inchirieze o masina pe perioade lungi sau scurte de timp reusesc sa economiseasca mai multi bani, deoarece nu sunt obligati sa se ocupe de reviziile autoturismului si nici de asigurare nu trebuie sa isi faca griji. Firmele de inchirieri auto se ocupa de totul de la A la Z, iar flota de masini, este in general destul de mare pentru a facilita accesul la serviciul de rent a car tuturor.

Firma premierrentacar.ro a devenit un leader in acest domeniu, oferind servicii fiabile care pot fi accesate cu usurinta de pe portalul site-ului web. Clientii pot alege data precisa de preluare a autovehiculului si pot specifica si data de predare indicand si locul. Un serviciu extrem de util pentru calatorii pe distante lungi atat in tara, cat si in afara. De multe ori se intampa sa ne intoarcem din strainatate, insa sa nu avem o masina care sa ne astepte. Serviciul de rent a car ofera aceasta facilitate chiar la portile aeroportului Otopeni, de unde zilnic, peste 2000 de calatori romani iau zboruri in diferite locatii ale lumii.

In afara de aceste avantaje de baza, inchirierile de masini sunt la indemana, mai ales atunci cand calatorim in zone indepartate. Uneori devine dificil sa conduci vehiculul in locuri indepartate, in special in alte tari. Inchirierile de masini elimina decalajul asigurandu-te ca vei obtine o masina in noua locatie, fara probleme. Mai mult, te ajuta sa elimini ingrijorarea permiselor pentru conducerea masinii in alte tari / state.

Daca ai o masina de la un serviciu de inchiriere in timpul calatoriilor te ajuta sa economisesti foarte mult timp, deoarece nu trebuie sa te bazezi pe transportul public si pe taxiuri. Evitarea taxiurilor inseamna si economisirea unei sume mari de bani. In plus, impreuna cu aceste avantaje, inchirierile de masini permit flexibilitate in alegerea rutelor dorite si iti permit sa decizi cat timp doresti sa te opresti in anumite zone, ceea ce nu este foarte posibil atunci cand utilizezi transportul public sau taxiurile.

Folosirea serviciilor de inchiriere de masini in timpul calatoriilor te poate ajuta, de asemenea, pe alt plan- vei economisi timpul de acces la statiile de autobuz sau taxi desemnate pentru a beneficia de servicii. A avea o masina la dispozitie inseamna ca poti porni de la hotelul tau oricand doresti, fara a fi nevoie sa astepti sosirea transportului.

Unele servicii de inchiriere de masini ofera chiar si masini de lux ca parte a schemei lor de servicii – acest lucru este deosebit de util, atat pentru cei din lumea corporativa, cat si pentru cei care iubesc sa calatoreasca cu stil. Acest lucru ii ajuta sa-si mentina standardul de alegere al vehiculelor in timp ce sunt departe de casa. Inchirierea de masini de tip business este o modalitate din ce in ce mai populara pentru companii de a-si extinde flota si de a se asigura ca echipa lor este mereu in miscare. Acest lucru este relevant mai ales daca au nevoie de un vehicul cu preaviz scurt, pentru o perioada scurta de timp. Pentru unele organizatii, acest lucru este ceva ignorat in mod regulat. Multi inca se bazeaza pe flota lor (masini personale folosite pentru afaceri), mai degraba decat sa investeasca in inchirieri auto.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii de masini pentru afacere este ca exista o capacitate de a mentine controale mai stricte asupra cheltuielilor lunare. Fluxul de numerar este o prioritate ridicata pentru orice afacere, iar modul de a face bugetul in consecinta inseamna ca nu va trebui sa iti faci griji cu privire la costurile neprevazute pe durata inchirierii.

Pentru multe intreprinderi, sarcina administrarii suplimentare este o preocupare cheie, mai ales atunci cand vine vorba de implementarea unei noi politici a flotei sau de introducerea de vehicule noi. In cazul inchirierii de masini de afaceri, acest lucru nu este luat in calcul.

Furnizorul tau de vehicule va monitoriza toate documentele pentru tine si daca ai ales un contract care include intretinere. In acest caz aceste costuri sunt deja acoperite. Economiile facute din faptul ca nu trebuie sa deserveasca si vehiculele, pot fi reinvestite in alte domenii ale afacerii tale sau pot fi rezervate pentru extinderea viitoare.

Daca ai o companie limitata, atunci poti compensa costul lunar al inchirierii masinii de afaceri fata de sfarsitul impozitului pe profit. Daca esti comerciant unic sau ai un parteneriat, atunci poti compensa inchirierea cu impozitul tau anual.

Cand vine vorba de inchirieri de masini de afaceri, poti alege un vehicul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Indiferent daca ai nevoie de un vehicul mai mare pentru evenimente corporative sau ai nevoie de o unitate specializata de refrigerare pentru catering, exista o multime de optiuni disponibile. In acelasi timp, inchirierile de masini de afaceri pot oferi inchirieri pe termen scurt sau flexibile, ceea ce inseamna ca poti utiliza vehiculul cat mai putin pe zi, fara sa iti faci griji cu privire la depozitarea vehiculului dupa ce ai terminat toata treaba. Alege solutia rent a car daca doresti calitate si sa nu mai ai griji.