Sfaturi pentru selectia obiectelor decorative pentru casa ta

Sfaturi pentru selectia obiectelor decorative pentru casa ta

Poti alege in siguranta lucruri precum elemente decorative unice cu design antic si suport pentru lumanari. Nu este intotdeauna necesar ca lucrurile neobisnuite sa fie scumpe. Articolele de decor online sunt in mare parte rezonabile. Foloseste-ti imaginatia pentru a alege ceva unic si de ultima generatie. Ar trebui sa fie suficient de valoros pentru a-ti transforma casa intr-o locuinta de clasa. Indiferent daca alegi tablouri canvas, sau alte tipuri de obiecte decorative, vestea buna este ca vei reusi cu siguranta sa obtii un mediu care sa te reprezinte, daca le alegi corect.

Cumpara rezonabil

De asemenea, sa cumperi orice iti place nu este ceva ce ar trebui sa faci. Ori de cate ori cumperi decoratiuni online, asigura-te ca le selectezi pe cele care se pot uni cu decorul existent, mobilierul , vopseaua de perete etc. Ai  vazut case in care totul pare nealiniat. Nu trebuie sa faci aceasta greseala. Cel mai bine ar fi sa cumperi lucruri sic care pot merge bine cu restul decorului camerei.

De asemenea, este esential sa tii cont de dimensiunea camerei atunci cand selectezi piesele decorative. Daca esti obsedat sa cumperi un ceas super mare pentru unul dintre peretii camerei tale, iar camera ta are dimensiuni mici, ar trebui sa te gandesti la altceva. Decorul mare intr-o camera mica nu este o idee buna, deoarece face ca incaperea sa para si mai mica si aglomerata. Asadar, inainte de a cumpara online decor pentru casa, petrece ceva timp pentru a evalua dimensiunea si proportia camerei tale si decide ce se potriveste cel mai bine in spatiul tau.

Un alt lucru de incercat este sa cumperi produse de decor in perechi, pentru a crea un duo asortat. Articolele decorative precum arta de perete din metal, suportul pentru lumanari si ramele din lemn arata grozav atunci cand sunt asezate impreuna ca o pereche. Nu numai ca adauga echilibru camerei, ci aduce si liniste. Uneori, chiar si articole diferite din aceeasi categorie pot fi asezate impreuna, unul dupa altul, pentru a crea un model. De exemplu, poti cumpara o lampa scurta si o lampa pana la podea, si sa  pui lampa mai scurta pe o masuta langa lampa mai inalta.

Fii cu ochii pe piesele unice

Daca vrei ceva unic pentru interiorul tau viziteaza expozitii si targuri de arta. Chiar si in articolele de decor online, vei obtine multe piese unice, cum ar fi lampi luminoase lucrate manual, suport pentru lumanari la moda, o selectie extinsa de covoare, unitati de depozitare artistice, ceramica,  vaze de flori etc.

De asemenea, distractia consta in a face ceva cu piesele care sa fie unic. In timp ce majoritatea oamenilor decoreaza peretele camerei folosind picturi si portrete de familie, de ce nu agati jardiniere sau sa agati o oglinda speciala sau sa folosesti arta de perete din metal? Cu siguranta vei obtine ceva exclusiv daca esti atent.

Decorarea casei tale este o arta. O casa bine intretinuta spune ceva despre tine si stilult au de viata. Asadar, necesita un efort si sa petreci ceva timp pentru a alege tot ce poti pentru a crea o casa de vis.