Un avocat capabil sa ofere consultanta si aparare in tara si la CEDO

Un avocat capabil sa ofere consultanta si aparare in tara si la CEDO

Sfatul unui avocat este ca un colac de salvare in multe situatii. Pentru a oferi sfaturi bune celor care le solicita, avocatul trebuie sa fie priceput, sa aiba experienta, dar sa fie si onest. Multumirea clientilor sai este masura onestitatii si profesionalismului avocatului. Acesta nu trebuie sa faca promisiuni fara acoperire si trebuie sa ramana aproape de cel care l-a angajat pana la sfarsitul procesului.

Oamenii prudenti solicita consultanta unui avocat renumit in urmatoarele circumstante:

-cand doresc sa cumpere un teren sau un imobil, iar acesta are o situatie neclara;

-cand sunt inculpati intr-un proces si nu stiu ce sa declare ca situatia sa nu li se agraveze sau sunt anchetati de politie din diferite motive;

-cand li s-au incalcat drepturile in tara, se simt nedreptatit si nu stiu cum sa procedeze mai desparte;

-cand doresc sa primeasca pedeapsa cea mai mica pentru fapta ilegala savarsita.

Evident ca lista poate continua, important este ca persoana aflata in vreuna dintre situatiile de mai sus sa nu se incapataneze, imaginandu-si ca poate rezolva singur situatia, ci sa ceara ajutorul celor pregatiti sa i-l ofere.

Dar sfatul este util, cand este completat de apararea avocatului respectiv pana la sfarsitul procesului.

Este bine de stiut ca solicitatea unui avocat Bucuresti se poate face de acasa pentru castigarea timpului pretios. Un avocat foarte bun este greu de gasit intr-un loc anume fara o discutie prealabila, fara programare,  fiindca el alearga de la o instanta la alta sa isi ajute toti clientii. In prezent, elitele avocatilor romani merg si la CEDO sa le pledeze cauza clientilor ale caror dosare au fost admise pentru a fi rejudecate.

Sotii Grigoriu se numara printre cei mai buni avocati din Bucuresti, obtinand sute de victorii in tara si zeci de victorii la CEDO pentru clientii lor.

Ei pot fi contactati telefonic, prin intermediul formularului online pus la dispozitie pe site-ul casei de avocatura Grigoriu&Grigoriu sau prin intermediul adreselor de e-mail.

In acest fel se economiseste timp: si timpul celor care au nevoie de sfatul unui avocat sau vor  sa angajeze unul si timpul avocatilor care trebuie sa raspunda tuturor solicitarilor.

Din moment ce persoana care are nevoie de un avocat bun a intrat pe site-ul casei de avocatura a sotilor Grigoriu, lucrurile se simplifica. Acolo se afla cea mai mare parte si cea mai importanta parte a muncii lor. Sunt prezentate in mod special cazurile castigate la Curtea de Justitie Europeana, fiindca apararea drepturilor omului este prioritatea numarul 1 a acestor avocati. Unele dintre aceste cazuri au fost intens mediatizate, mediatizare care a ingreunat parcursul procesului respectiv.

Datorita acestor specialisti in drepturile omului numerosi romani nedreptatiti au primit despagubiri pentru nedreptatile suportate si dreptatea s-a infaptuit la CEDO.

Datorita deciziilor Curtii Europene de Justitie in prezent, instantele sunt mult mai atente in ceea ce priveste dreptul fiecarui om la aparare, la un proces corect. Se cunosc problemele actuale ale justitiei: numarul mare de dosare care revine unui judecator, presiunea care se pune pentru rezolvarea unor dosare, tergiversarea unor cazuri, dar martorul care poate face lumina intr-un dosar se impune sa fie audiat.

De asemenea, detinutilor care sunt pedepsiti pentru incalcarea legii trebuie sa li se asigure un tratament corect in inchisoare si conditii decente.

Este inuman ca in secolul acesta unui arestat sa i se refuze dreptul la servicii medicale, sa traiasca in conditii inumane in arest si sa nu isi poata face igiena corespunzator!

La fel de nedrept este ca un detinut care s-a comportat exemplar sa nu fie invoit sa participe la inmormantarea mamei sale.

La CEDO, gratie muncii sustinute a acestor avocati din Bucuresti s-a descoperit cum anumiti jandarmi au modificat anumite procese-verbale si din cauza acestui fapt un om a primit o condamnare de 5 ani.

Oare ce ar fi facut, daca acesti avocati nu existau si nu l-ar fi aparat? Erorile judiciare pot fi stopate de interventia energica a acestor avocati.

Pentru acest lucru un client are nevoie de un avocat care sa impiedice din start nedreptatile si erorile de natura judiciara.

Libertatea unui om este cea mai scumpa, de aceea cei care au nevoie de un avocat, sa nu renunte la serviciile acestuia, fiindca i se par onorariile prea mari!

Tarifele practicate de sotii Grigoriu sunt afisate pe site cu maxima transparenta si reflecta munca de calitate premium a acestora.

Experienta acumulata in tara le-a fost de folos la CEDO. Persoanele care doresc sa ii angajeze pentru procese desfasurate in Romania pot verifica pe site faptul ca sotii Grigoriu au oferit aparare clientilor in procese civile, penale, comerciale, in litigii imobiliare si de afaceri.

Sfatul sotilor Grigoriu poate fi obtinut usor printr-un apel trelefonic sau prin completarea formularului online.

Se poate face o vizita la sediul casei de avocatura dupa ce s-a facut programarea.

Este bine ca fiecare om sa angajeze cei mai buni avocati, chiar si pentru cazurile usoare pentru ca dreptatea trebuie sa triumfe.

Nedreptatile facute de instantele din Romania pot fi corectate in afara si romanii au prins curaj, mai ales ca au vazut ca multi semeni de-ai lor au incasat despagubiri morale in valoare de zeci de mii se euro.

Consultanta si aparare in tara si in strainatate se obtine usor in acest moment si accesul catre cei mai buni avocati ai momentului este facil.

Sotii Grigoriu au experienta necesara pentru a castiga cele mai grele procese, de aceea romanii aflati in situatii dificile sa apeleze cu maxima incredere.

Consultanta reprezinta primul pas catre victorie si obtinerea dreptatii.