Solutii inteligente pentru dezvoltarea relatiilor pe piata din Romania

Solutii inteligente pentru dezvoltarea relatiilor pe piata din Romania

Cele mai simple metode de a dezvolta relatii pe piata din Romania sunt serviciile oferite de catre  compania IT, SC Borg Design SRL, care a creat site-ul www.ListaFirme.ro .

ListaFirme va ofera posibilitatea de a evalua posibilii competitori prin acces la informatii structurate si actualizate precum: datele de identificare ale firmelor, denumirile anterioare ale acestora, marcile inregistrate, informatii de contact (telefon, email, fax, adresa postala a sediului social, nume asociati/administratori, pagina web); domeniul de activitate: CAEN-ul principal/preponderent si descrierea acestuia si date de bilant (cifra de afaceri, profit/pierderi, numar de angajati, datorii, active).

Folosind www.ListaFirme.ro, aveti acces la informatii de bonitate: dosarele in justitie, datoriile catre bugetele de stat, activitatea ANAF, informatii din Buletinul Insolventei, mandatul administratorului (expirat/valabil), firmele conexe dar si la cele mai recente referinte din Monitorului Oficial, partea IV-a.

Prin utilizarea serviciilor si produselor oferite, puteti identifica usor noi clienti si  va puteti imbunatatii activitatile de marketing/vanzari, prin realizarea de campanii de emailing, mailing, telemarketing si faxing.

Pe www.ListaFirme.ro puteti opta pentru serviciul Profil Public unde profilul firmei dumneavoastra poate fi vizitat zilnic de cei aproximativ 30.000 de utilizatori ai sitetului. In plus firma beneficiaza de: o buna indexare in Google, cresterea vanzarilor, o descriere detaliata link-uri suplimentare catre site-ul companiei dumneavoastra si posibilitatea de a adauga o prezentare video. Toate acestea reprezinta promovare suplimentara comparativ cu concurenta; cresterea notorietatii serviciilor si a produselor companiei dumneavoastra.

SC Borg Design SRL ofera si baza de date in format editabil complet personalizabile pe care le puteti multiplica, edita sau introduce in aplicatii proprii: CRM, ERP.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe www.listafirme.ro, unde puteti testa toate facilitatile de mai sus.