Stickere Giftday – Cadouri pe placul iubitorilor de mașini

Stickere Giftday – Cadouri pe placul iubitorilor de mașini

Puțini sunt bărbații care să nu fie pasionați de motoare, mașini și tot ce ține de acest domeniu. Și partenerul tău este la fel? Nu ține minte data la care v-ați întâlnit prima oară, dar știe perfect când a schimbat ultima oară nu știu ce accesoriu la autoturism? Nu dispera, nu este din răutate, sau că nu te iubește suficient, pur și simplu adoră mașinile. Decât să îți dai ochii peste cap și să pufnești de fiecare data când vine vorba despre ”comoara lui”, mai bine arată-i că îl înțelegi. Și cum poți să faci cel mai bine acest lucru decât oferindu-i un dar aparte, legat de pasiunea lui. Nu ai nici cea mai vagă idee despre ce ai putea să-i dăruiești? Atunci citește rândurile următoare, pentru ceva inspirație.

Cadori cu personalitate

Chiar dacă la prima vedere lucrurile par enorm de complicate, realitatea este că trebuie doar să ții cont că trebuie să fie unele interesante, și nu uita să le adaptezi și la personalitatea lui.

Cană imprimată cu imaginea unei mașini

În fiecare dimineață bea o cană mare de cafea și apoi merge la serviciu? Perfect! O cană de cafea, pe care este imprimată imaginea mașinii preferate, sau chiar a celei personale, reprezintă un bun mod de a începe ziua cu zâmbetul pe buze, atât din partea lui, cât și a ta. El va adora cadoul, iar tu te vei bucura de fericirea lui și de faptul că ei reușit să găsești acel cadou care să îi fie pe plac.

Ceas mașină

Orele lungi de la birou vor fi mult mai ușor de suportat atunci când va privi la ceasul mașină pe care l-a primit de la tine. Și, cu siguranță, te va iubi mai mult pentru că îi înțelegi pasiunea și ești alături de el.

Stickere auto

Bărbații își adoră mașinile, și de aceea încearcă să le personalizeze cât mai mult. Cu toate acestea, accesoriile folosite de ei nu sunt acele nimicuri ispititoare preferate de reprezentantele sexului frumos. Prin urmare, un cadou potrivit pentru ei ar putea fi și niște stickere Giftday.

Machete mașini de epocă

Niciun iubitor de mașini nu are cum să refuze, sau să nu îi fie pe plac un cadou care constă din machete de mașini de epocă. Mai mult, nu puțini sunt cei care fac colecție de astfel de machete, așa că ai din nou o sugestie de cadou perfectă. Alege însă cu înțelepciune, și găsește mașini bine realizate, din care nu lipsesc detaliile definite. Vezi și care sunt preferințele lui în acest sens, pentru a reuși un cadou perfect, pe care să îl adore, pur și simplu!

De menționat că acest tip de cadou necesită cea mai multă documentare din partea ta, pentru că bărbații sunt foarte pretențioși la acest capitol. Orice detaliu este important, și în niciun caz nu achiziționa ceva despre care nu ai aflat suficiente informații, sau care să fie contrafăcut, pentru că riști ca gestul tău bine intenționat de altfel, să fie greșit înțeles!

Butoni inspirați de piese auto

Vrei ceva cu adevărat special? Atunci un set de butoni, de inspirație auto, sunt cadoul potrivit! Sau, dacă nu este genul care să folosească butoni, o brățară din piele personalizată, un pandantiv cu logo-ul mașinii preferate, găsești tu ceva prin care să îți arăți afecțiunea.

Unelte pentru reparații auto

Adoră să petreacă ore întregi meșterind câte ceva la mașină, și nu trece zi să nu te pună la curent cu ce îmbunătățiri a reușit să mai aducă? Atunci poți reuși un cadou mai mult decât perfect cu un set de unelte performant prin care poate să facă toate acele reparații auto, mai mult sau mai puțin necesare, dar prin care îi arăți cât de importantă este pentru tine pasiunea lui! Va aprecia enorm gestul tău, și poate că va înțelege că și tu ai nevoie de ceva atenție din partea lui.

Tablouri cu tematică auto

Un alt cadou potrivit pentru iubitorii de mașini ar putea fi un tablou cu mașina preferată sau cu un model clasic auto, pe care îl va adora. Alege și de această calitatea și originalitatea, și nu vei da greș!

Brelocuri pentru cheile mașinii

La prima vedere, când ai citit sugestia noastră, ți s-a părut un cadou prea simplu, un clișeu și ai refuzat din prima sugestia. Nu te grăbi, pentru că sugestia noastră nu se referea la acele brelocuri pe care le găsești la orice pas în magazinele de cadouri, ci ”sapă” ceva mai mult. Prin urmare, caută acele brelocuri pentru cheile mașinii care se caracterizează printr-un design aparte, sau sunt produse chiar de firma lui preferată. Poți merge și mai departe, și găsește acele brelocuri care sunt mai mult decât simple accesorii pe care își păstrează cheile de la mașină, și aici sunt cele cu telescop, cu calendar, busolă, stick USB și nu numai. Nu-i așa că, parcă dintr-o data brelocul pentru cheile mașinii nu mai pare un cadou chiar atât de simplu ca prima dată când ai citit mai sus?

Ține cont de preferințele lui

Indiferent spre care cadou îți îndrepți atenția, dacă ții cont de preferințele lui, nu ai cum să dai greș. Așadar, petrece mai mult timp alături de partener, și prin întrebări bine alese, poți să îți faci o idee despre ce ar putea fi, pentru el, cadoul perfect. Și, pe cât îți stă în puteri, încearcă să-i transformi această dorință în realitate. Nu trebuie să mai adăugăm cât de mult va aprecia gestul tău, nu-i așa?