Află cum poți învinge afecțiunea deceniului doar  cu ajutorul propriei minți

Află cum poți învinge afecțiunea deceniului doar cu ajutorul propriei minți

De la an la an cazurile de persoane care se confruntă cu stări de anxietate crește considerabil, ceea ce a făcut ca această afecțiune să fie considerată cea mai răspândită din ultimii ani. Cauzele care conduc la instalarea sa sunt multiple și diferă de la o persoană la alta, de aceea găsirea unui tratament este foarte dificilă. Adevărul este că puterea stă în mâinile persoanei afectate, fiind o chestiune exclusiv mentală care poate fi ținută sub control prin antrenament și perseverență. Află cum scapi de anxietate pentru a începe din nou să îți trăiești viața din plin!

Ce este anxietatea?

În încercarea de a defini acest fenomen, psihologii au corelat anxietatea cu frica de necunoscut, subliniind câteva diferențe majore. Anxietatea se declanșează în momente neașteptate, fără să fie nevoie de un stimul exterior concret și se menține pe perioade nedeterminate. Poate fi comparată cu frica de un pericol care are șanse să apară într-un anumit context, dar sunt foarte mici.

Aceasta este o prezentare generală, însă afecțiunea se manifestă și la nivel fizic, în episoade severe. Printre principalele simptome se numără: gânduri intruzive, obsesive, preponderent negative; coșmaruri; insomnia, lipsa atenției și a concentrării, palpitații cardiace, tremurat și transpirație excesivă, stare de neliniște, probleme de respirație sau afecțiuni digestive.

Cum te poate afecta pe termen lung?

Există foarte multe valențe ale acestei afecțiuni, fiecare manifestându-se diferit, de la anxietate socială, la tulburare de panică, fobii și alte stări care par incontrolabile și care ne fac să credem că nu există cale de ieșire. Această teamă constantă limitează persoana în cauză de la mai face lucruri obișnuite precum simple plimbări sau interacțiuni sociale.

Există cale spre vindecare?

Partea bună este că, prin exerciții adaptate și antrenamente constante, există șanse de a lupta cu problema și chiar a o învinge. Este important să conștientizezi că te confrunți cu anxietatea și să îți dorești să o elimini din viața ta. Vibrații Înalte îți propune un program pe care să îl poți urma ori de câte ori simți că te apropii de un episod de anxietate și, pe măsură ce vei observa că poți începe să recapeți controlul asupra propriei minți, intensitatea cu care vei experimenta aceste stări va începe să scadă, până vor dispărea definitiv.

Pune-ți întotdeauna întrebări pentru a-ți menține mintea activă și conștientă: „de ce mă simt așa?”; „ce pot face să depășesc problema?”; „am cu adevărat de ce să mă tem?”. Încearcă să rămâi ancorat în prezent și la ce se întâmplă acum. Evită să te gândești la ce s-ar putea întâmpla în viitor. Fii blând cu tine, înțelege-te și dă-ți timp. De asemenea, activitatea fizică te ajută să păstrezi echilibrul hormonal care ar putea influența aceste stări. Limitează consumul de cafea, alcool și alte substanțe care te agită. Comunică întotdeauna cu cei dragi despre ce simți, acest lucru te va ajuta să te descarci și va diminua din gravitatea cu care tinzi să vezi lucrurile.

Reia controlul asupra propriei vieți cu ajutorul Vibrații Înalte!