Ai silueta în A? Avantaj – tu : îți arătăm ce modele de rochii ți se potrivesc și ce îți poți cumpăra cu un cod reducere about you

Ai silueta în A? Avantaj – tu : îți arătăm ce modele de rochii ți se potrivesc și ce îți poți cumpăra cu un cod reducere about you

Silueta în A, ce rochie să îmbraci?

Silueta din A este similară cu forma unei piramide. Se traduce concret în șolduri mai late decât umerii și partea superioară a corpului. Silueta în formă de A va fi avantajată de rochii numite piramide, modele care evidențiază partea superioară a corpului (bust mulat – talie accentuată) și camuflează ușor șoldurile și fesele cu formă lor evazată. Scurte sau lungi, colorate sau monocrome, există multe modele de rochii pentru a spori încrederea și feminitatea celor cu siluete în formă de A fără a greși.

 

Hainele tale te ajută să îți echilibrezi silueta. Feminine și întotdeauna elegante, rochiile sunt una dintre piesele pe care să le adăugi la garderoba ta fără ezitare. Dar este important să alegi un model care să-ți stea bine. Găsești sute de modele pe site-ul tău preferat și economisești cu un cod about you!

 

Atrage mai mult volum în partea de sus

 

Pentru a reechilibra o siluetă în A, trebuie să aduci volum în partea de sus a corpului fără a adăuga niciunul în partea de jos. Rochiile drepte cu un decolteu original (decolteu tip barcă) îți îndeplinesc așteptările. Alegerea unei rochii cu partea de sus drapată sau plisată îți întărește umerii. Dacă preferi, apelează la rochii cu mâneci voluminoase precum mâneci bufante sau fluture.

 

Pentru aceste gen de rochii, este de preferat să selectați materiale fluide care să însoțească flexibil mișcările corpului fără a-l marca. Culorile și modelele sunt binevenite, dar moderate pentru un efect sofisticat.

 

Rochia în formă de A este un alt model perfect pentru acest tip de siluetă. Cu aceasta, obiectivul este puțin diferit: partea de jos a rochiei micșorează șoldurile. Topul fără mâneci atrage privirea spre umeri. Rochia foarte elegantă în stil imperial este în aceeași linie de idei: adoptă o formă ușor evazată chiar sub piept și se lărgește în jos.

 

Rochie pentru corpul tip A: alege modelul preferat cu un cod reducere about you

 

Dacă ai o siluetă în A, vrei mai presus de toate să uiți de șolduri. Acesta este motivul pentru care toate rochiile strânse pe corp ar trebui să fie interzise în totalitate. Atunci când alegi o rochie dreaptă, ia în considerare un model care se lărgește ușor. Pe de o parte, te vei simți mai confortabil și, pe de altă parte, îți va ascunde șoldurile. În general, evita să porți rochii care adaugă volum pelvisului. Rochiile cu talie înalta nu au cel mai frumos efect asupra siluetei tale din cauza volanelor așezate pe șolduri.

 

Nimic nu te împiedică să porți o rochie cu imprimeuri, doar că este important să reții că unele modele nu sunt recomandate. De exemplu, dungile orizontale au dezavantajul de a te face să arăți mai mare decât ești în realitate.

 

Magazinele online îți oferă o selecție largă de rochii feminine și sofisticate. Pe site-ul about you poți selecta un model care să te ajute în situații casual sau pentru un eveniment sofisticat. Înarmata cu sfaturile noastre, poți identifica acum rochiile potrivite pentru silueta în A și beneficia și de un cod reducere about you la achiziționarea uneia.