Vezi cele mai bune dulapuri pentru haine

Vezi cele mai bune dulapuri pentru haine

Prea putin spatiu pentru depozitarea hainelor poate genera batai mari de cap, mai ales pentru aceia dintre noi care detin o garderoba impresionanta. Selectia de dulapuri pentru haine din magazinul Expomob nu doar ca rezolva aceasta problema majora, dispunand de o compartimentare extrem de eficienta, dar, odata adus in casa ta, ii ofera un plus de frumusete si rafinament, fara a ocupa o suprafata foarte mare. Astfel ca, nu doar ca ai posibilitatea de a organiza mult mai bine fiecare articol vestimentar, dar te bucuri si de un obiect de mobilier nou care sa iti incante privirea cu designul sau unic si impresionant.

Variante potrivite in orice incapere

Gama larga de dulapuri haine Expomob aduce in vedere variante care sa fie potrivite atat pentru dormitoare, sufragerii, bai sau chiar spatii mai reduse ca dimensiuni precum holurile sau balcoanele. Astfel ca, indiferent de nevoia pe care o intampinanti la momentul la care va doriti sa faceti o astfel de achizitie, aveti garantia ca la noi veti gasi exact acele articole ca sa o satisfaca pe deplin. Asadar, fie ca sunteti in cautarea unor dulapuri mici, medii sau mari, cu sertare, in doua sau trei usi, cu oglinda sau usi glisante sau chiar cu spatiu destinat depozitarii masinii de spalat, noi avem exact ceea ce va doriti. In nuante clasice, neutre sau in combinatii de culori, cu texturi si finisaje deosebite, taieturi moderne, asimetrice, variantele noastre va vor satisface pe deplin atat nevoile practice, cat si pe cele estetice.

Preturi minime pentru calitate maxima

De asemenea, incercam pe cat posibil sa evitam acele situatii in care pretul mult prea mare sa nu justifice pe deplin calitatea produsului in cauza. Asadar, gama de preturi se incadreaza intr-un interval amplu, care sa acopere zeci de modele accesibile pentru orice categorie de buget. Cuprinse intre 220 de lei si 1.999 de lei, toate variantele de dulap haine devin optiuni viabile pentru fiecare dintre clientii nostri. De asemenea, in acest pret includem si optiunea prin care clientii pot configura dimensiuni si detalii practice si estetice. Asadar, fiecare dintre modelele propuse pe site sunt fie disponibile in mai multe variante, fie pot fi realizate la comanda. Fiecare produs vine insotit si de un manual de instructiuni care sa faciliteze montarea si asamblarea lui chiar si de persoanele care nu au nicio inclinatie in acest sens.

De asemenea, in realizarea oricarui dulap pentru dormitor sau orice alta incapare, utilizam doar materiale calitative si rezistente si, pentru a putea certifica acest aspect, oferim si o perioada de garantie care sa ateste si sa sustina calitatea produselor.

In plus, asiguram si livrarea la domiciliu a tuturor produselor, in termen de 3-10 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Pentru acelea care depasesc suma de 2.500 de lei, livrarea este gratuita oriunde in tara.