Cât de mult contează husa aleasă, în funcție de marca telefonului?

Cât de mult contează husa aleasă, în funcție de marca telefonului?

Majoritatea smartphone-urilor, indiferent de marcă, sunt realizate astăzi din construcții din metal sau sticlă și, așadar, păstrarea lor în siguranță și fără daune poate fi destul de dificilă. O carcasă sau o husă bună rezistă mult, și nu ascunde designul frumos al telefonului. Totuși, unele huse pot adăuga și câteva puncte de stil. De la ultra-subțiri la extrem de robuste, există un tip de husa telefon pentru toată lumea.

Dacă vrei să cumperi o carcasă, ai putea fi curios cu privire la ce tipuri de modele există sau în ce mărci de carcase de telefon ar trebui să ai încredere. În acest caz, ghidul de mai jos îți răspunde la aceste întrebări.

De ce fel de carcasă ai nevoie?

Carcasele pentru telefon pot fi împărțite în general în patru categorii diferite – subțiri, hibride, tip portofel și robuste. Aceste categorii sunt ușor de înțeles în mare parte, dar poți arunca o privire rapidă asupra a ceea ce presupun ele.

  • Carcase subțiri : aceste carcase sunt, de obicei, ultra-subțiri și abia se observă pe telefon. În general sunt huse monostrat realizate fie din TPU, fie din policarbonat. Vei găsi o mulțime de huse subțiri frumoase și toată lumea își dorește o carcasă cât mai mică pentru telefon, indiferent de marca acestuia.
  • Carcase hibride : carcasele hibride reprezintă un mijloc excelent între carcasele ultra-subțiri și cele robuste. Multe dintre aceste huse sunt chiar subțiri și ușoare, dar oferă o protecție mult mai mare decât carcasele subțiri. Modelele hibride includ orice utilizează o combinație de materiale, cum ar fi un spate din policarbonat și o bara de protecție TPU.
  • Carcase robuste : carcasele robuste sunt mari și voluminoase, dar îți vor garanta că telefonul poate supraviețui aproape oricărui accident. Husele acestea sunt de obicei pentru cei care lucrează în medii dure sau sunt deosebit de stângaci.
  • Carcase tip portofel : carcasele tip portofel îți permit să păstrezi carduri și chiar niște bani în timp ce îți păstrezi telefonul protejat. Carcasa ajută, de asemenea, să păstreze ecranul în siguranță, fără a avea nevoie de un protector de ecran.

Cel mai bun pariu pentru majoritatea proprietarilor de smartphone-uri, indiferent că este o husa Xiaomi mi10t pro, husă Samsung, Huawei sau iPhone , este o carcasă hibridă. Există o mulțime de opțiuni excelente acolo și oferă protecție, în ciuda faptului că sunt destul de subțiri și ușoare.

Carcasele ultra-robuste sunt o categorie de nișă, dar utilizatorii vor aprecia faptul că telefonul va supraviețui aproape în orice situație. Dacă lucrezi în medii dure sau ești deosebit de stângaci, aceste huse îți vor oferi cu siguranță o anumită liniște sufletească.

O husă tip portofel este excelentă pentru oricine dorește confortul acesteia. Nu numai că poți transporta bani și carduri, dar carcasa folio se folosește adesea ca suport. Modelele de astfel de huse din piele naturală sunt foarte scumpe, dar arată și fantastic.

Carcasele subțiri sunt minimaliste și ceea ce ar prefera majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, ele oferă diferite grade de protecție. Unele dintre aceste opțiuni nu sunt foarte protective, dar ar putea lăsa butoanele și ecranul expuse și nu sunt pentru cei care nu sunt atenți sau neîndemânatici.