Fă cea mai bună alegere oferind un cadou floral livrat imediat

Fă cea mai bună alegere oferind un cadou floral livrat imediat

Cu siguranță nu lipsesc oportunitățile de a oferi flori: zi de naștere, nuntă, naștere, doliu, declarație de dragoste etc. Dar dacă este la modă să cumperi un buchet de flori și să îl oferi interlocutorului tău, uneori această opțiune nu este posibilă, în principal din cauza distanței. Prin urmare, și, în unele cazuri, trimiterea florilor online cu livrare gratuita 24/7 in toata Moldova pare a fi cea mai bună alternativă. Cu toate acestea, dacă nu știi ce flori să alegi pentru un anumit eveniment, îți oferim, prin urmare, un ghid astfel încât să fii sigur că vei efectua cel mai potrivit gest.

Ce flori să oferi pentru o zi de naștere?

Probabil știi deja acest lucru, dar fiecare floare are propria sa semnificație. Mai mult, fiecare culoare are, de asemenea, un simbolism în spate. Prin urmare, va fi necesar să faci o alegere diferită și bine gândită, în funcție de persoana pentru care dorești să trimiți flori. De exemplu, roșu fiind legat de dragoste și dorință înflăcărată, îl vei rezerva pentru persoana iubită.

Pentru orice altă aniversare și pentru a fi sigur că nu faci greșeli, optează pentru un aranjament floral în mai multe culori. Vei avea astfel certitudinea de a nu fi limitat de simbolismul legat de o culoare sau o floare.

Care sunt cele mai potrivite flori pentru o naștere?

O naștere este o ocazie perfectă pentru a felicita mama și a întâmpina nou-născutul. În acest cadru, o compoziție florală care evocă puritate, fericire, prospețime sau toate în același timp, își va avea, fără îndoială, efectul. Având în vedere acest lucru, se recomandă crearea unei buchet alb. Acest buchet, compus în special din trandafiri albi și frezii, va aduce un sentiment de împlinire, oferind în același timp un parfum minunat.

Ce flori să alegi pentru doliu?

Să te gândești la trimiterea florilor pentru a aduce un omagiu unei persoane decedate este, de asemenea, un gest care este întotdeauna apreciat și are o valoare simbolică ridicată. Într-adevăr, florile pot evoca amintiri legate de persoana dispărută, dar pot aduce și confort celor îndrăgiți și, în plus, atunci când au cea mai mare nevoie.

Reține că albul este culoarea tradițională în timpul înmormântărilor din mai multe motive, cum ar fi evocarea luminii sau chiar a purității. În plus, probabil știi că cele mai frecvente flori sunt crizantemele deoarece sunt simbolul eternității. În cele din urmă, știi că o combinație de culori albe și pastelate nu va fi niciodată o greșeală, așa că nu îți face griji. Și dacă decizi să optezi pentru culori mai strălucitoare, atunci nu ezita să consulți florăria online Ok Flora Moldova și te vor îndruma în această alegere delicată.

Oportunități de a trimite flori

Tocmai ai văzut unele dintre cele mai bune momente pentru a trimite flori, dar acest lucru este, evident, departe de a fi exhaustiv. Într-adevăr, te încurajăm să te gândești la livrarea unui cadou floral cu livrare imediată pentru multe alte circumstanțe, cum ar fi Ziua Mamei sau Ziua Bunicii sau pentru sărbătorile de la sfârșitul anului petrecute departe de cei dragi.