Cauzele a sute de imbolnaviri in Craiova: firmele neautorizate de servicii funerare

Cauzele a sute de imbolnaviri in Craiova: firmele neautorizate de servicii funerare

Apartinatorii ar trebui sa stie ca in momentul in care apeleaza la o firma de pompe funebre neautorizata care sa se ocupe de decedatul familiei poate cauza imbolnavirea grava a oamenilor care vin la inmormantare.

In primul rand, daca nu are grija de imaginea defunctului, cei care l-au cunoscut se vor imbolnavi de inima rea, vazand cat de mult l-a desfigurat moartea.

Salariatii priceputi de la firmele de pompe funebre de top stiu cum sa mascheze intreaga suferinta intiparita pe fata mortului.

O alta cauza care poate genera imbolnaviri grave o reprezinta imbalsamarea de mantuiala si prezenta mirosului de mort la capela si in biserica. Izul specific se combina cu mirosul lumanarilor si multi oameni care participa la ceremonie este posibil sa lesine din aceasta cauza.

Din aceste motive, apartinatorii trebuie sa aleaga firme de servicii funerare Craiova de top, care sa se gandeasca la toate acestea.

Dar participantii la ceremonie se pot imbolnavi si din alt motiv serios, cum s-a intamplat deja la Craiova.

Exista firme de pompe funebre neautorizate, care pe langa faptul ca fac concurenta neloiala, colaboreaza cu firme de catering neautorizate sau cauta alte surse de mancare ieftina si de calitate dubioasa pentru parastase si pentru pachetelele care se impart la cimitir.

Firmele de pompe funebre cu experienta si recunoscute pentru serviciile de calitate premium colaboreaza cu firme de catering Craiova renumite in intreg orasul pentru calitatea alimentelor pe care le livreaza. Toate ingredientele sunt proaspete si in cazul in care apartinatorii doresc mai mult decat pachetele cu hrana rece, pregatirea hranei si livrarea ei se desfasoare in conditii de maxima igiena.

Firmele respective de catering nu au fost niciodata amendate de Protectia Consumatorului, de aceea apartinatorii ar trebuie sa aleaga firmele de pompe funebre, avand in vedere si colaboratorii acestora.

Mancarea oferita in memoria decedatului trebuie sa fie buna, destula si sanatoasa, fiindca este un dar de suflet.

Cand se imparte mancare in memoria decedatului este ca si cum el ar sta in capul mesei si ar manca impreuna cu cei care au venit sa il vada.

Din pacate, apartinatorii pot fi usor pacaliti de firmele neautorizate, fiindca sunt mult prea indurerati sa se poata gandi la toate aspectele. Inainte de a alege firma care sa se ocupe de inmormantarea celui drag, apartinatorii trebuie sa verifice cu grija:

  1. Seriozitatea firmei. Acest aspect esential se reflecta in:  programul pe care il au (firmele de top lucreaza non-stop), tonul cu care raspunde operatorul la telefon, aprecierile fostilor clienti de pe internet.
  2. Produsele aflate in stoc si dotarile. Este bine sa fie alese firme care pot oferi si coroane si aranjamente funerare si pot ridica si cavouri sau monumente funerare.
  3. Firmele de catering si restaurantele cu care colaboreaza.
  4. Ideal este ca Firma aleasa sa aiba si sala de pregatire a decedatului autorizata, dar si capele si sali de organizare a parastaselor.

Cu un astfel de partener, apartinatorul nu mai are nicio grija si isi rezerva timp, sa il petreaca langa cel drag si sa se impace cu ideea pierderii sale.