De cate pensule de machiaj are nevoie o femeie? Numarul poate fi nelimitat, dar te poti rezuma doar la trei!

De cate pensule de machiaj are nevoie o femeie? Numarul poate fi nelimitat, dar te poti rezuma doar la trei!

In ziua de astazi, cand timpul liber a ajuns sa fie din ce in ce mai putin, toata lumea pare sa aleaga metodele cele mai simple prin care sa duca treburile la bun sfarsit. Acelasi lucru se aplica si in cazul realizarii machiajului zilnic.

Pana la urma, cine nu ar vrea niste instrumente magice care sa ajute in grabirea procesului de infrumusetare si, pe deasupra, sa permita obtinerea unor rezultate de invidiat? In cazul in care inca te intrebi daca exista astfel de ustensile miraculoase, afla ca acestea poarta numele de pensule machiaj.

Daca si tu te afli printre femeile care considera ca aplicarea machiajului se poate face la fel de bine si prin folosirea directa a degetelor, poate ca este momentul sa-ti schimbi parerea. Nu doar ca pensulele pot rezista chiar si ani de zile, atat timp cat ai grija de ele, dar reprezinta si o investitie care te va ajuta sa obtii un machiaj rapid si perfect. Asadar, dintre toate tipurile de pensule machiaj existente pe piata, iata care sunt cele esentiale, de care oricine are nevoie!

Pensule pentru aplicarea fondului de ten

O pensula buna pentru fondul de ten probabil ca este exact ceea ce cautai. Fara doar si poate, toata lumea are nevoie de o pensula uimitoare, care sa puna totul la punct in ceea ce priveste machiajul tenului.

Femeile iubesc, in general, acest tip de pensule, pentru ca permit aplicarea si intinderea foarte rapida a fondului de ten, fara a lasa urme inestetice. Spre deosebire de buretele de machiaj, pensula acopera mai repede intreaga suprafata a tenului, fara a fi nevoie de miscari ample.

Aceste tipuri de pensule machiaj nu numai ca reusesc sa intinda perfect produsul pe fata, dar te ajuta si sa utilizezi mai putin fond de ten, deoarece nu trebuie sa folosesti o cantitate la fel de mare ca atunci cand folosesti degetele pentru a-l intinde. Cheia este sa incepi cu mijlocul fetei si sa continui spre exterior, spre linia parului.

Pensule de machiaj pentru contur

Aceste pensule sunt minunate pentru a-ti defini pometii si pentru a-ti sculpta fata. Cauta un bronzer sau orice alt produs dedicat conturului fetei si intinde-l pe fata cu ajutorul pensulei specializate. Daca nu ai investit inca intr-un astfel de accesoriu, poate ca ar trebui sa te gandesti sa o faci, mai ales daca simti nevoia ca fata ta sa arate mai definita si ca structura ta osoasa sa fie pusa in evidenta.

Pensule de machiaj pentru ochi

Pensulele pentru make-up-ul ochilor sunt de mai multe tipuri, insa daca nu vrei sa investesti foarte mult, cel mai bine ar fi sa incepi cu achizitionarea unei pensule pentru estomparea fardului de ochi. Acestea sunt secretul de care ai nevoie pentru aplicarea fara greseli a fardului, intrucat iti permit sa amesteci foarte simplu nuantele utilizate.

Nu ai nevoie de foarte multa indemanare cand folosesti aceste pensule, pentru ca cea mai mare parte a muncii este depusa tocmai de ele. Totodata, poti oricand sa cauti ajutor pe site-urile de specialitate, daca simti ca nu te descurci.