Firma de curatenie a strans dupa echipa care a renovat

Am cumparat un apartament vechi, intr-o zona buna a Bucurestiului, dar fiind din vremea regimului de trista amintire si dat fiind ca in el au locuit mai multe familii, am simtit nevoia sa il renovam.

Usile erau vechi, frumoase, dar nu se inchideau si nu puteau fi incuiate. Fiindca erau din stejar si modelul lor era original, ne-am decis sa le pastram, daca gasim pe cineva sa le repare si sa le vopseasca. Peretii din bucatarie erau usor afumati, in plus simteam nevoia sa dezinfectam toata casa, iar varul are aceasta capacitate.

Mai erau si cateva gauri de astupat in peretii din sufragerie, de inlocuit faianta veche din baie, modelul existent fiind depasit, de montat parchet alb-lucios, de scos cada veche si grea si de inlocuit cu una usoara, din fribra de sticla.

Ce am crezut? Ca la o zi dupa ce echipa de zidari pleaca ne putem muta, fiindca nu ne ia mai mult de cateva ore sa facem curatenie.

Ne-am inselat amarnic si daca nu gaseam site-ul celei mai bune firme care ofera servicii de curatenie la domiciliu din Bucuresti, ne-am fi mutat peste trei luni. Cand am deschis usa sa luam in primire lucrarile, peste tot erau gramezi de praf si de moloz, cutii de vopsea aruncate in dezordine, cartoane de la gresie si de la produsele cumparate pentru baie.

Am simtit ca visul nostru de a avea o casa a noastra in care sa domneasca linistea si curatenia s-a indepartat nepermis de mult.

Ne-am asezat coplesiti de situatie pe salteaua impachetata care era la randul ei pusa intr-una dintre camere printre gunoaie.

Am inceput sa cautam cu disperare curatenie Bucuresti si am ajuns pe site-ul firmei Helppy, in timp ce am spus cu amaraciune:

-Grosul muncii tot noi il vom face. Nu cred sa gasim pe cineva dispus sa curete dupa zidari.

Eram putin suparata pe ei, fiindca lasase in urma o dezordine de nedescris. Cel putin ar fi putut sa puna cutiile goale de vopsea in acelasi loc, dar le imprastiasera peste tot ca si alte ambalaje.

Dar echipa de la Helppy face minuni, fiindca se conduce dupa principiul conform caruia ajutand pe altii, te ajuti pe tine.

Oamenii aceia harnici si empatici care au sosit conform programarii au strans dupa constructori, au scos petele de var de pe tamplarie si intrerupatoare, au curatat pardoseala si ne-au instalat masina de spalat, aragazul electric, frigiderul si lada frigorifica.

Datorita lor timpul de asteptare s-a redus simtitor si gunoiul a disparut ca prin minune.

De atunci pastram legatura si ei sunt cei care intretin curatenia din casa, executa reparatii la instalatia sanitara si se ocupa de casuta si de gradina de la marginea orasului in care ne petrecem sfarsitul de saptamana.

Ei sunt cei care ne zugravesc de cate ori avem nevoie si tot ei ne vopsesc tamplaria si gardul, acoperisul tot ce avem nevoie, de aceea consider ca este o firma care ofera servicii de curatenie, dar si de intretinere a gospodariei.

Sunt oameni de incredere si toate produsele cu care spala pardoseala, cada, tamplaria sunt ecologice.