De ce sa alegi un coltar extensibil de la Expomob?

De ce sa alegi un coltar extensibil de la Expomob?

Piesele de mobilier sunt o alegere foarte personala, care se face in raport cu mai multe detalii dintr-o anumita camera. Cu toate acestea, exista o serie de factori care te pot face sa optezi pentru o anumita varianta in detrimentul alteia si acestea nu tin neaparat de aspect, ci de proprietatile functionale ale sale. Acelasi principiu se aplica si in cazul coltarelor extensibile care sunt o varianta mult mai avantajoasa in detrimentul canapelelor obisnuite.

De ce e mai avantajos un coltar extensibil?

Cand vine vorba de zona de relaxare, cu siguranta ca prima piesa de mobilier care iti vine in minte este o canapea. Calitatile care au facut sa fie atat de apreciata sunt evidente, insa exista o varianta care pluseaza cu cateva aspecte deloc de neglijat. Modelele de coltare extensibile de la Go Vita, aduc in prim plan posibilitatea de a economisi spatiu in timp ce te bucuri de acelasi grad de confort. Acest lucru este dat de felul in care poate fi orientat intr-o camera, si anume in colt. Variantele drepte ar fi lasat centimetri semnificativ de spatiu mort in spate pe care acum il poti folosi in orice mod iti doresti.

Opteaza pentru variantele de la Expomob si te bucuri de si mai multe avantaje

Printre cele mai renumite si apreciate magazine de mobila din Romania, Expomob concentreaza toate eforturile in directia configurarii unei oferte de produse cat mai atractive si in acest sens propune:

Modele si culori pentru toate gusturile

Fiecare client care alege sa faca o astfel de achizitie va fi intampinat cu nenumarate optiuni pe plan estetic. Fie ca iti doresti sa valorifici trei pereti si optezi pentru variante de coltare extensibile in forma de U, fie ca dispui de doar doi si atunci cele in forma de L sunt potrivite, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la armonia stilistica din camera. Ambele variante dispun de un univers cromatic vast, asadar poti cumpara atat coltare extensibile rosii, in doua nuante sau cu print, cat si modele clasice, in nuante neutre, care sa se potriveasca in orice decor.

Materiale de cea mai buna calitate

Colaborarea cu producatori de renume se poate observa in raport cu fiecare produs, atat detaliile de productie, cat si materialele utilizate demonstreaza calitatea inalta de care dau dovada. La Expomob gasesti coltare extensibile din piele naturala sau sintetica, din material textil dur sau chiar catifea, in asa fel incat se acopera o arie cat mai larga de preferinte.

Cumpara online coltare extensibile si ai parte de cele mai bune preturi! Expomob si-a realizat oferta in asa fel incat sa asigure optiuni pentru oricine isi doreste sa cumpere un asemenea obiect, indiferent de bugetul de care dispune in acest sens. Asadar, intervalele de pret sunt vaste si accesibile.