Descarcă gratuit aplicația Stailer și fă o programare la saloanele de înfrumusețare

Descarcă gratuit aplicația Stailer și fă o programare la saloanele de înfrumusețare

Aplicația Stailer a fost lansată de ceva timp și se bucură de un succes deosebit în rândul clienților. Aceștia pot face o programare la coafor sau pot rezerva locul la manichiură în Suceava. În orice colț țării poți beneficia de un loc la serviciul dorit. Descarcă gratuit aplicația Stailer și fă o programare la saloanele de înfrumusețare din toată țara!

Stailer este o platformă disponibilă în 41 de orașe din România, oferind clienților posibilitatea de a se programa la unele dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare. Pe lângă platformă, poți descărca gratuit aplicația și să te programezi. Creează-ți un cont și descoperă toate avantajele acestei aplicații! Printr-o singură atingere de ecran poți vedea toate cele peste 1000 de saloane din țara noastră.

Aplicația și platforma permit efectuarea mai multor acțiuni, pe lângă programare. Înainte de a rezerva locul la un salon, poți vedea detalii importante care te vor ajuta să alegi mai bine. De pildă, poți vedea care va fi prețul plătit pentru serviciul de care ai nevoie, recenziile altor clienți și locația exactă a salonului. Fă o programare coafor prin aplicatie și setează remindere pentru a te asigura că vei ajunge la timp!

Profesioniștii în materie de Hair & Beauty îți pun la dispoziție fotografii cu lucrările lor!

Pentru a putea alege mai ușor, Stailer îți oferă șansa de a vedea anterior care este modul de lucru al hairstyliștilor disponibili. Vei vedea fotografii cu lucrările specialiștilor la fiecare salon disponibil. În plus, pe site-ul stailer.ro ai la dispoziție Catalogul cu Inspirație.

Catalogul cu Inspirație este secțiunea în care vei descoperi fotografii cu serviciile la care poți apela. Hairstyliștii își pun în această secțiune fotografii cu lucrările lor, pentru ca toți clienții să poată alege mai simplu și mai ușor. Vei vedea exact ceea ce poate presta hairstylistul ales.

Dacă ți-a plăcut vreun serviciu și vrei o programare coafor Bucuresti poți apăsa pe fotografie, iar apoi să rezervi un loc imediat. De asemenea, ai posibilitatea de a cere părerile altor clienți despre serviciul respectiv, prin funcția de distribuire.

Află părerile clienților despre serviciul dorit, fără să fie necesar să îi întrebi!

Prin intermediul aplicației și al platformei, poți descoperi recenzii verificate ale clienților care au călcat deja pragul unui salon. Părerile lor sunt verificate, pentru ca Stailer să se asigure că au fost la salon și nu sunt păreri false.

Nu este necesar să întrebi alți clienți, deoarece ei oferă deja recenzii, iar în funcție de stelele oferite și de experiența lor îți poți face o părere despre salonul sau hairstylistul respectiv. La rândul tău și tu poți oferi o părere despre vizita la salon, părere care va fi de asemenea verificată.

Descarcă gratuit aplicația sau intră pe site-ul stailer.ro și vezi care sunt toate beneficiile acestora! Stailer este ajutorul tău în materie de programări la salon, însă dacă te afli în postura de hairstylist sau salon îți poți înscrie afacerea pentru a primi mai mulți clienți.

Contact: [email protected]