Modalități mai avantajoase de a achiziționa un calculator | Unick.ro

Modalități mai avantajoase de a achiziționa un calculator | Unick.ro

Mulți dintre noi își doresc să își actualizeze noul laptop sau calculator. Să dețină o variantă mai nouă, care funționează mai optim și care să dețină mai multe update-uri, fără să facă un efort financiar prea mare. Bugetul este direcționat și către alte plăceri care sunt câteodată mai prioritare și un laptop poate fi planul secundar, dar cu ajutorul unor site-uri de specialitate în IT te vei putea bucura de un laptop ieftin care să te mulțumescă și in care să nu investești o suma mare de bani. Sunt multe dispozitive second hand foarte avantajoase, mai ales ca raport, calitate și preț. Există mai multe modele de calculoare ieftine cu diferite specificații potrivite pentru gaming. Te poți orienta spre un dispozitiv anume și după modul în care îl vei utiliza.

Vei putea găși și o sumedenie de laptopuri second hand, care îți vor fi foarte utile când pleci în vacanță sau când lucrezi de la birou. Laptopurile nu ocupă mult spațiu, sunt situații când nici nu este necesar să te folosești de birou. El este foarte util și foarte ușor de transportat, de la birou pe teren, sau chiar într-un concediu împreună cu familia. Prețul calculatoarelor second hand este mai mic astfel încât să poți face economii și fără a face rabat de la calitate. Dispozitivele se comportă ca și unele noi, ele sunt verificate de specialiști tocmai ca produsul care ajunge la clienți să fie unul optim pentru a putea fi utilizat.

Configurația este importantă atunci când cumperi un calculator

Sistemul are nevoie de o configurație minimă și trebuie să fie capabil să facă ce îți dorești. Pentru asta este necesar să faci anumite verificări, cum ar fi frecvența procesorului, mărimea de memorie RAM dar și capacitatea hard disk-ului. Aceste caracteristici îmbunătățesc performanțele unității. Numărul de nuclee și cache-ul procesorului, sunt doar unele din performanțele calculatorului second hand, dar și sloturile de memorie disponibile, tipul de hard HDD sau SSD, numărul de USB-uri contează foarte mult.

Driverele sunt necesare în cazul în care întâmpini diferite probleme la activarea unei componente, chiar dacă internetul te poate ajuta în aproape orice problemă, driverele sunt importante. Cu un laptop second hand vei vedea că astfel de probleme nu vor apărea pentru că ele sunt optimizate înainte de a pune spre vânzare. Garanția unui dipozitiv poate ajunge și la 24 de luni și cu un drept de retur de 30 de zile. Bateria are o garanție mai mică, această beneficiază de 3 luni. Un calculator second hand poate să includă și o tastatură și un mouse bonus pe lângă cablurile necesare.

Calculatoarele dar și laptopurile second hand vor exista pentru că se vor vinde și se vor cumpăra la același volum la care se vând și cele noi. Tehnologia dezvoltată nu lasă în urmă calculatoarele second hand pentru că driverele și procesoarele se optimizează constant și te vei putea bucura de o optimizare mai bună la un preț mult mai accesibil. Dispozitivele sunt testate și retestate pentru a-și menține standardele de performanță și pentru a funcționa perfect atunci când vor ajunge la diferiți clienți. Dipozitivele provin de la producători mari de calculatoare, produsele lor sunt renumite pentru performanță, cum ar fi DELL, HP, Lenovo, Asus. Este foarte important ca tu să știi dinainte în ce mod va fi folosit noul calculator pentru a putea primi cele mai bune sfaturi și la final să te alegi cu calculatorul second hand potrivit.