O solutie foarte buna pentru schimbarea look-ului unui autoturism este reprezentata de serviciile de colantari auto!

O solutie foarte buna pentru schimbarea look-ului unui autoturism este reprezentata de serviciile de colantari auto!

Orice posesor auto isi doreste sa-si poata pastra propriul autoturism intr-o stare cat mai buna, si de ce nu, sa-i aduca diverse imbunatatiri atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere estetic.

In ceea ce priveste imbunatatirile tehnice ce pot fi aduse unui autoturism, trebuie mentionat faptul ca exista anumite limite in special daca vorbim despre motor si performantele suplimentare. Aici este vorba despre un intreg subiect complex, ce trebuie tratat foarte atent si profesionist de catre mecanici care cunosc foarte bine meserie.

Insa, daca ne gandim la partea estetica, lucrurile sunt mult mai simple, avand posibilitatea de a aduce unui autoturism o multime de modificari. Nu depinde decat de preferintele pe care le aveti si de imaginatie.

Fara nici o urma de indoiala, din punct de vedere estetic, modificarea sau upgrade-ul care se aduce cel mai frecvent unei masini, este culoarea. Pentru culoarea unei masini, veti avea la dispozitie doua optiuni. Fie revopsirea, fie aplicarea autocolantului. Fiecare dintre acestea vine cu avantaje si dezavantaje, astfel ca, in momentul in care v-ati hotarat sa luati o astfel de decizie, pentru a putea face o investitie inteligenta, trebuie sa va ganditi la nevoile pe care le aveti pe termen lung.

Colantare auto sau vopsire

Bineinteles ca fiecare operatiune vine la pachet cu o serie de avantaje si dezavantaje. Daca alegeti sa va revopsiti masina atunci trebuie sa stiti ca procedura dureaza mult mai mult in comparatie cu aplicarea autocolantului care dureaza numai cateva ore. In plus, si costurile sunt simtitor mai mare pentru aplicarea vopselei.

La noi in tara aplicarea autocolantului a devenit o practica din ce in ce mai solicitata in ultimii ani, tocmai datorita cheltuielilor scazute. De asemenea, si impactul vizual pe care il reda autocolantul unui autoturism, este mult mai puternic in comparatie cu cel al unei vopsele clasice.

Aplicarea autocolantului se face in numai cateva ore, cel mult o zi si este mult mai accesibila in comparatie cu costurile necesare pentru o vopsire integrala. Intr-adevar, in cazul unei vopsiri integrale, daca lucrarea a fost facuta ca la carte, aceasta va rezista o perioada mult mai mare de timp.

Procedura de colantare a unui autoturism este ideala in special pentru tineri, care de regula fac parte din acea categorie de persoane care se plictisesc repede. Sa revopsesti un autoturism o data sau de doua ori pe an, poate insemna eforturi financiare extrem de mari precum si foarte mult timp pierdut.

Daca veti opta pentru o firma de colantari auto, atunci trebuie sa cunoasteti faptul ca pretul este mult mai mic, iar procedura, dupa cum am mentionat, dureaza maxim o zi. Chiar daca aceasta metoda de aplicare a autocolantului nu este cea mai durabila, ofera si ea o multime de avantaje.

Aplicarea autocolantului ajuta extrem de mult protejarea caroseriei, deoarece va proteja tabla impotriva aparitiei ruginii, precum si impotriva zgarieturilor. Astfel, in momentul in care folia autocolanta se va da jos, masina se va prezenta exact in aceeasi stare precum inainte de colantare si bineinteles isi va pastra o valoarea mai mare in cazul unei posibile revanzari.

Exista o multime de culori si nuante ce pot fi alese, fie culori metalizate ori mate, chiar si cameleon, astfel incat dumneavoastra, cu cele mai mici cheltuieli posibile sa va puteti bucura de un autoturism renascut, unic si care cu siguranta va intoarce privirile trecatorilor si a celorlalti participanti ai traficului.

Daca sunteti interesati de un pret colantare auto foarte avantajos, precum si de servicii superioare calitativ, pentru dumneavoastra, exista echipa Carbonsystems.ro.

Acestia ofera servicii de colantari auto pentru orice tip de autovehicul, inclusiv pentru autoturismele destinate taximetriei, fiind folosit autocolant premium din seria 651 sau 970, de la brand-uri precum 3M sau Oracal. Aceste tipuri de autocolant sunt printre cele mai folosite peste tot in lume, tocmai datorita calitatii superioare, avand o durata de viata mult mai mare, chiar si in conditii dure de utilizare. Este de mentionat si faptul ca orice lucrare care este executata la sediul celor de la Carbonsystems, dispune de garantie de 12 luni.

Calitatea materialelor nu este suficienta, ci o astfel de lucrare trebuie sa fie realizata obligatoriu intr-un atelier specializat, unde personalul este calificat pentru a face astfel de operatiuni si care dispune de toate uneltele si toata aparatura necesara.

Un aspect foarte important care trebuie si acesta mentionat in ceea ce priveste colantarile auto, este reprezentat de faptul ca aceasta operatiune reprezinta si o foarte buna modalitate de marketing. Autoturismele ce apartin flotei unei firme de exemplu, pot fi inscriptionate prin aceasta folie autocolant, cu diverse poze, mesaje sau poate logo-ul companiei. Masinile reprezinta unul dintre cele mai importante obiecte din jurul nostru. Le vedem peste tot si ne folosim constant de acestea. Cu siguranta vi s-a intamplat cel putin o data, ca in momentul in care ati vazut pe strada un autoturism inscriptionat corespunzator unei anumite companii, v-a fost trezit interesul cu privire la acea firma, si chiar ati cautat informatii cu privire la aceasta.

Pe scurt, serviciile oferite de catre echipa Carbonsystems.ro, se impart in urmatoarele:

  • Folie auto – scotch 3M, folie transparent, folie mata, folie lucioasa, imitatie carbon
  • Colantare taxi
  • Piese carbon
  • Inscriptionari auto
  • Publicitara / Camuflaj

Accesand website-ul echipei Carbonsystems.ro, veti putea vizualiza toate detaliile de care aveti nevoie, atat in ceea ce priveste serviciile, cat si cu privire la produsele comercializate. Totul la numai un simplu click distanta, unde in plus, aveti posibilitatea de a vizualiza si o sectiune in care sunt prezentate diverse proiecte realizate de-a lungul timpului.