OKFlora iti explica de ce sa incluzi trandafiri rosii in buchetul de mireasa si cand sunt acestia potriviti

OKFlora iti explica de ce sa incluzi trandafiri rosii in buchetul de mireasa si cand sunt acestia potriviti

In ciuda frumusetii si elegantei lor, trandafirii nu par prima alegere atunci cand sunt configurate buchetele de mireasa. Specialistii OKFlora ne explica de ce nu ar trebui sa evitam aceste flori si ce transmit ele atunci cand sunt incluse in buchetele de mireasa. Cu siguranta pentru nunta ta iti doresti buchete flori deosebite, iar trandafirii unt cu siguranta o alegere foarte buna. Buchetele din prezent nu mai seamana cu cele din trecut, insa culorile sunt cele care spun foarte multe despre persoana care le poarta.

Rosul simbolizeaza dragostea puternica

Atunci cand alegi buchete mireasa din trandafiri rosii, vei transmite cu siguranta un mesaj despre dragoste si pasiune. Trandafirul rosu este considerat regele trandafirilor. In timp, culoarea sa vibranta si bogata a decorat palatele regale, a atras atentia curtenilor si a impresionat regi. Petalele rosii, catifelate sunt cele care au acoperit drumul catre camera reginei Cleopatra si astazi decoreaza camere, dormitoare si drumuri pentru a trasnmite dragostea pasionala. Trandafirii sunt preferati de cuplurile de indragostiti pentru ca transmit atractie, dorinta si pasiune. Prin urmare, daca vrei un buchet special, unul din trandafiri rosii poate fi cea mai buna varianta.

Buchetele rosii sunt semnificative pentru mirese pasionale

Culoarea pe care buchetul de mireasa o are poate sa reprezinte si o exprimare a personalitatii, servind drept indicator al modului in care iti vezi viata dupa casatorie. Cele mai multe femei considera ca nuantele dominante din buchet au o importanta considerabila: cu cat culorile sunt mai intense, cu atat si sentimentele miresei sunt mai puternice. In general, un buchet din trandafiri rosii este alegerea naturala a oricarei femei pasionale, cu personalitate nonconformista si puternica. Rosul aduce caldura si este o culoare care stimuleaza perfect simturile fiind asociate cu energie si cu un nivel ridicat de optimism.

Rosul va atrage intotdeauna atentia

Atunci cand cauti buchete de trandafiri care sa atraga imediat atentia, tot ce trebuie sa faci este sa optezi pentru rosu. Nunta este o experienta unica si trebuie sa stimuleze in mod corect simturile. Mancarurile gustoase, culorile foarte puternice, miscarea si elementele coregrafice, se combina pentru ca amintirile sa fie unele de neuitat. Miresele trebuie sa fie in centrul atentiei, iar buchetele de mireasa care au trandafiri rosii, au avantajul de a face un contrast puternic cu rochia atragand privirile in mod instantaneu.

Trandafirii sunt florile de care poti sa te bucuri in orice sezon si pe OKFlora vei gasi trandafiri frumosi, cu nuante diverse si foarte rezistenti. Daca vrei un buchet superb de trandafiri, tot ce trebuie sa faci este sa intrii in magazinul online OKFlora si sa alegi buchetele potrivite pentru tine sau aranjamentele care sa se integreze perfect in decorul nuntii. Ai la dispozitie atat buchete monocrome cat si mixuri de trandafiri si alte flori, astfel incat sa gasesti cu siguranta un buchet pe care sa il asortezi cu rochia, cu domnisoarele de onoare, cu mirele si cu toate celelalte elemente specifice nuntii tale.