Oportunitatile de videochat in Iasi, adresate unui numar din ce in ce mai mare de persoane!

Oportunitatile de videochat in Iasi, adresate unui numar din ce in ce mai mare de persoane!

Cunosti vreun job in regiunea Moldovei in care ajungi rapid la castiguri de mii de dolari pe luna, fara sa ai nevoie de experienta prealabila in domeniu? Daca ai raspuns afirmativ, cu siguranta ai auzit de fetele care fac videochat Iasi sau lucrezi deja in industria de divertisment online pentru adulti.

Ca model de videochat in Iasi la studio20.ro, iti desfasori activitatea intr-un mediu luxos, in conditii de siguranta si legalitate desavarsite. Ai posibilitatea de a-ti alege singura programul, astfel incat sa urmezi in paralel cursurile unei facultati sau sa te ocupi de orice alte proiecte importante pentru tine. Inveti numeroase lucruri noi si capeti o experienta de viata si de comunicare impresionanta, iar sumele de bani care iti intra in cont sunt mult peste castigurile obtinute in Romania chiar si de angajati cu multe diplome si experienta de zeci de ani in domenii de top.

Ce bani castigi ca model de videochat in Iasi?

videochat iasi
videochat iasi

Inca din primele luni de dupa semnarea contractului de artist-interpret, ajungi la un nivel al castigurilor care pentru majoritatea tinerilor pare inaccesibil. Timp de trei luni, primesti garantat 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest timp pe site-urile dedicate adultilor. Tot acum, studioul iti ofera sprijin financiar pentru a-ti completa garderoba de lucru si trusa de make-up.

Apoi, pe masura ce capeti experienta pe platformele online si in interactiunea cu membrii acestora, sumele obtinute incep sa creasca, treptat. Se porneste de la un comision standard brut in valoare de 50%, caruia i se adauga o serie de bonusuri cumulative, dupa cum urmeaza:

5% daca petreci online 100 de ore intr-o perioada, inclusiv streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai usor de atins.

un alt comision de 5% pentru castiguri mai mari de 15 000 de dolari intr-o perioada;

inca 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe o platforma venind din camera ta de chat;

5% pentru comportament online absolut perfect;

un bonus suplimentar de 5% pentru parteneriat pe termen lung, adica pentru fetele care fac parte din echipa timp de 12 luni. Acest bonus este achitat in luna iunie pentru intregul an calendaristic anterior.

Dupa 6 luni petrecute intr-un studio de videochat din Iasi, ai inclusiv posibilitatea de a apela la credite acordate direct de firma, fara intermedierea vreunei banci, in conditii deosebit de avantajoase.

Poti reusi daca nu ai experienta in domeniu?

Pentru a deveni model de videochat in Iasi, nu ai nevoie de experienta anterioara. In studio exista o echipa valoroasa, gata oricand sa le ajute pe incepatoare.

In primele cinci zile de activitate, o colega mai experimentata ofera explicatii referitoare la fiecare latura a activitatii: folosirea aparaturii video si audio, caracterizarea principalelor platforme online dedicate adultilor, sfaturi pentru interactiunea propriu-zisa cu membrii.

Fetele au si posibilitatea de a urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up. In acest fel, ele capata abilitatile necesare pentru a atrage un numar sporit de barbati si a-i transforma in admiratorii lor fideli.

Daca ai dorinta de a reusi, precum si capacitatea de a munci in mod constant, un studio de videochat Iasi este locul potrivit pentru tine.