Participa la ofertele de Black Friday incepand cu data de 12 Noiembrie!

Participa la ofertele de Black Friday incepand cu data de 12 Noiembrie!

Luna Noiembrie este asteptata cu mult entuziasm de pasionatii de cumparaturi si tehnologie, deoarece in aceasta perioda, magazinele organizeaza promotii cu reduceri masive. Magazinul Quickmobile nu face exceptii si anul acesta, incepand inca de la data de 12 Noiembrie organizeaza Black Friday 2021 la Quickmobile, o ocazie oportuna pentru a cumpara telefoane de lux, la preturi fara concurenta!

Clientii care vor sa beneficieze de notificari in premiera si prioritate atunci cand comanda, trebuie sa instaleze aplicatia Quickmobile ce poate fi gasita pe Google Play sau App Store. Odata ce aplicatia este descarcata, clientul se poate inregistra pentru a crea un cont. La metoda de plata este oportun sa aleaga plata cu cardul pentru a beneficia de prioritate atunci cand comanda si totodata, de transport gratuit.

Avand in vedere ca mai este putin si sarbatorile de Craciun bat deja la usa, acum este momentul ideal sa cumparam cadouri pentru cei dragi. Avand la dispozitie ofertele Black Friday, cadoul poate fi unul impresionant, deoarece un iPhone 12 Pro Max sau un telefon Samsung poate fi achizitionat la preturi care nu imping clientii la rate in banca!

De ce este bine sa cumperi din timp cadourile de Craciun pentru cei dragi?

Deciziile stresate nu sunt adesea cele mai bune decizii. A fi grabit poate intuneca judecata si poate duce la alegeri care ar putea sa nu aiba sens pe termen lung, cum ar fi lipsa vanzarilor sau descoperirea ca articolul obligatoriu este epuizat. Acordati-va timpul necesar pentru a lua in considerare fiecare persoana, dorintele si nevoile sale si mergeti mai departe cu incredere stiind ca nu veti fi prins intre doua optiuni mai putin de dorit atunci cand toate celelalte optiuni se vor epuiza.

Cumparaturile nu sunt singura activitate potential stresanta in timpul sarbatorilor. Exista petreceri la care sa participati, mancare de gatit si felicitari de trimis. Administrand nu doar banii, ci si timpul, va va ajuta sa va mentineti pe drumul cel bun in timpul ornarii prajiturii, a sedintelor foto de familie si a agatatului de beteala.

In loc sa terminati totul intr-o sesiune de maraton obositoare, programati cumparaturile de sarbatori in anterioarele cateva saptamani pentru a va usura povara bugetului, precum si a nervilor. Stabilirea din timp a unui buget poate, de asemenea, atenua socul care urmeaza inevitabil dupa cumparaturi. Deoarece ati decis cat de mult puteti cheltui in mod rezonabil, acest timp suplimentar poate fi folosit pentru a va asigura ca obtineti cea mai buna oferta pentru banii vostri.

Avand aplicatia Quickmobile.ro puteti urmari in timp real ofertele de Black Friday iar comenzile plasate vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp daca sunt efectuate prin aplicatie, iar plata este facuta cu cardul!

Black Friday este o perioda oportuna pentru a cumpara gadget-uri de calitate, la preturi convenabile pentru toata lumea!

Pentru cei care doresc sa fie si mai implicati cu magazinul, acestia pot aplica pentru programul de afiliere Quickmobile.ro pentru a beneficia de o multime de achizitii cu extra-reducere la toate produsele iar castigul din distribuirea codului de afiliere poate fi folosit fie pentru achizitii pe site-ul Quickmobile, fie pentru incasa banii !