S.O.S. stop celulită. Cum putem scapă de ea

S.O.S. stop celulită. Cum putem scapă de ea

Celulita este o problemă cu care se confruntă marea majoritate a persoanelor.. Odată cu venirea verii crește și interesul pentru diminuarea sau chiar eliminarea celulitei pentru că ea este mult mai vizibilă și inestetică și nu mai poate fi mascată de vestimentație. Într-un salon de înfrumusețare Bucuresti puteți să vă faceti mai multe tratamente corporale care să vă scape de toată celulita nedorită.

Ce este celulita

Celulita este o acumulare de grăsime în țesut, care este foarte des întâlnită pe coapse, șolduri, abdomen și feșe. Această afecțiune implică o creștere a numărului de grăsimi care pot fi provocate de diverși factori. Deshidratare, alimentație deficitară sau sedentarismul sunt principalele motive pentru apariția celulitei. Metodele naturale de a opri celulita este prin alimentație, printr-o dietă bogată în proteine, fructe și legume dar și acizi grași. Chiar dacă ai o formă fizică bună, alimentația nesănătoasă și mâncatul haotic duc la apariția celulitei. Trebuie să consumi zilnic minimum 2 litri 00de apă și să îți monitorizezi numărul de pahare de apă pentru a ajunge la acea cantitate. Este potrivit să bei unul și înainte de masă pentru a mânca mai puțin și a evita acumularea de kilograme în plus.

Metodele de a elimina celulita și coaja de portocală

Sunt o multitudine de tratamente corporale care te pot ajuta să elimini celulita și să se reducă coaja de portocală de pe zonele tratate. Există aparate inovatoare care îți vor rezolva imediat problema și vei putea să te bucuri de o piele netedă și frumoasă. Criolipoliza preț este ședința care atacă în profunzime grăsimea din țesuturi. Acționând în profunzime această procedură reușește să elimine rapid și sănătos grăsimea acumulată. Ședințele vor fi efectuate pe zonele cu probleme cum ar fi pe abdomen unde se acumulează foarte repede grăsimea, pe coapse, flancuri, feșe, brațe. Această criolipoliză acționează prin înghețare și elimină atât grăsimea cât și scăderea în centimetrii. Această procedură este potrivită pentru persoanele care își doresc rezultate rapide și de lungă durata. Aparatul elimină în totalitatea nodurile de grăsime și ele nu se vor mai reface în acele zone.

Velashape bucurești este un aparat inovator care reușește să trateze atât celulita cât și coaja de portocală, lăsând pielea fără denivelările existente. Acest aparat reușește reducă circumferința și diminuarea celulitei. Velashape 3 este un echipament pentru remodelare corporală și  este un tratament unic, ușor de folosit și fără timp de recuperare terapeutic.  El are rezultate vizibile imediat după prima ședința. Velashape 3 deține mai multe combinații între tehnologii pentru tratarea celulitei. Acesta conține lumina infrarosie, radiofrecvență bipolară, vacuum pulsat împreună cu un masaj blând, aplicat cu ajutorul unor role mecanice cu o presiune exactă pentru a se obține cele mai bune rezultate. Acest aparat permite salonului de înfrumusețare să se dezvolte pe partea de servicii de remodelare corporală. Tratamentele vor fi pe placul clienților și gradul de satisfacție va fi unul foarte mare. Așa vom readuce zâmbetul pe buze oamenilor și ei își vor recăpăta încrederea în sine.

Also check phase ii (2) clinical trials arensia-em.com